ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Κιρστέα - Σάκκαρη 2-0: Ήττα με κάτω τα χέρια για τη Μαρία που δεν συνεχίζει στο Άμπου Ντάμπι

Η Μαρία Σάκκαρη κατά τη διάρκεια αγώνα της στο China Open | 5 Οκτωβρίου 2023
Η Μαρία Σάκκαρη κατά τη διάρκεια αγώνα της στο China Open | 5 Οκτωβρίου 2023 @2024 ANDY WONG/AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό της κόντρα στη Σοράνα Κιρστέα και ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-2, 6-1) και αποκλείστηκε από το τουρνουά του Άμπου Ντάμπι.

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο.9 της παγκόσμιας κατάταξης) πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση και μοιραία ηττήθηκε 2-0 σετ (6-2, 6-1) από τη Ρουμάνα Σοράνα Κιρστέα (Νο.23) μετά από 1 ώρα και 17 λεπτά, ολοκληρώνοντας έτσι την πορεία της στο 500άρι τουρνουά του Άμπου Ντάμπι.

Έτσι η Κιρστέα μετά τη σπουδαία πρόκριση επί της Καρολίν Γκαρσία στον προηγούμενο γύρο, απέκλεισε και τη Σάκκαρη, με αποτέλεσμα στις "8" να αντιμετωπίσει την Ντάρια Κασάτκινα.

Το ματς

Η Ρουμάνα τενίστρια μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και από το πρώτο game έκανε break στο σερβίς της Σάκκαρη. Η Κιρστέα έκαβε break και στο δεύτερο σερβίς της Σάκκαρη, με αποτέλεσμα να πάρει γερό προβάδισμα 4-0.

Η Ελληνίδα μείωσε σε 4-1 στο πρώτο game. Η Κιρστέα απάντησε με love game (5-1) και στο έβδομο και πιο αμφίρροπο game του πρώτου σετ η Σάκκαρη κράτησε το σερβίς της (5-2). Ωστόσο η Ρουμάνα πήρε τελικά το σετ με 6-2.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε όπως και το πρώτο με την Κιρστέα να κάνει break στο σετ και μαλιστά να κάνει εύκολα το 2-0. Η Σάκκαρη μείωσε σε 2-1, όμως στη συνέχεια η Κιρστέα κατέκτησε τέσσερα διαδοχικά games, επικρατώντας στο τέλος με 6-1.

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ