ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: Κόντρα στην Μπαντόσα στα ημιτελικά του Indian Wells

Η Μαρία Σάκκαρη απέναντι στην Κατερίνα Σινιακόβα στο Indian Wells | 12 Μαρτίου 2022
Η Μαρία Σάκκαρη απέναντι στην Κατερίνα Σινιακόβα στο Indian Wells | 12 Μαρτίου 2022 @2022 MMARK TERRILL/AP IMAGES

Την περσινή πρωταθλήτρια του Indian Wells, Πάουλα Μπαντόσα θα βρει απέναντί της στα ημιτελικά η Μαρία Σάκκαρη στον δρόμο προς τον τελικό του τουρνουά.

Η περυσινή πρωταθλήτρια στο Indian Wells, Πάουλα Μπαντόσα, θα βρεθεί στο δρόμο της Μαρίας Σάκκαρη στα ημιτελικά του BNP Paribas Open.

Μετά τη straight sets νίκη της Ελληνίδας επί της Ριμπάκινα, η Μπαντόσα ακολούθησε τον δρόμο της και με την 4η συνεχόμενη νίκη της χωρίς απώλεια set, στο φετινό τουρνουά, "σφράγισε" το σπουδαίο ντέρμπι των ημιτελικών στην Καλιφόρνια.

Η Ισπανίδα επικράτησε της Βερόνικα Κουντερμέτοβα (Νο24) με 6-3, 6-2 μετά από 79 λεπτά αγώνα και για 2η σερί χρονιά θα βρεθεί στην ημιτελική φάση του 1000αριού τουρνουά στην έρημο.

Φοβερό ματς πραγματοποίησε η 24χρονη, που κέρδισε 40/55 πόντους πίσω από το σερβίς της, δεν δέχθηκε καν break από την Κουντερμέτοβα και έφτασε ελεγχόμενα στη νίκη υπ' αριθμόν 13 για τη φετινή σεζόν.

Η Μπαντόσα κέρδισε 15/21(!) πόντους πίσω από το 2ο σερβίς της Ρωσίδας αντιπάλου της και με 3/8 break points, ολοκλήρωσε εμφατικά τον τελευταίο χρονικά προημιτελικό του γυναικείου ταμπλό.

Η μάχη της Ισπανίδας με τη Σάκκαρη, εκτός από το ποια από τις δυο τενίστριες θα βρεθεί στον μεγάλο τελικό του Indian Wells, θα κρίνει και ποια από τις δυο θα εισέλθει στο Top5 της παγκόσμιας κατάταξης την ερχόμενη εβδομάδα.

Σε περίπτωση νίκης της Μπαντόσα, η 24χρονη θα αναρριχηθεί -τουλάχιστον- στο Νο4, ενώ σε περίπτωση που η 26χρονη Ελληνίδα επικρατήσει, θα ανέβει -τουλάχιστον- στο Νο3 του κόσμου. Αν η Μαρία ηττηθεί, τότε την ερχόμενη εβδομάδα θα παραμείνει στο Νο6.

Οι ημιτελικοί του BNP Paribas Open

Σφιόντεκ - Χάλεπ

Σάκκαρη - Μπαντόσα

Πηγή: Tennis24.gr

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ INDIAN WELLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ