MADRID OPEN

Σάκκαρη: Κλήρωση βουνό στο Madrid Open

Η Μαρία Σάκκαρη στον τελικό του Indian Wells
Η Μαρία Σάκκαρη στον τελικό του Indian Wells @ 2022 MARK J. TERRILL / AP IMAGES

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το Madrid Open με την Μαρία Σάκκαρη να έχει εξαιρετικά δύσκολη αποστολή η οποία θα ξεκινήσει απέναντι στην Μάντισον Κις.

Έναν τρομερά δύσκολο μονοπάτι επεφύλασσε στην Μαρία Σάκκαρη η κλήρωση του Madrid Open η οποία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (26/04).

Το Νο5 της Παγκόσμιας κατάταξης θα ξεκινήσει την πορεία του από τον πρώτο γύρο όπου απέναντί της θα βρει την Μάντισον Κις. Η Αμερικανίδα βρίσκεται στο Νο22 και έχει φτάσει μέχρι το Νο7.

Οι δυο τους έχουν τεθεί αντιμέτωπες δύο φορές με την Μαρία Σάκκαρη να επικρατεί και στις δύο και μάλιστα δίχως να χάσει σετ κόντρα στην 27χρονη Αμερικανίδα.

Στο δεύτερο γύρο η Μαρία Σάκκαρη μπορεί να βρει ξανά στο δρόμο της μία αθλήτρια η οποία θα βρίσκεται κοντά και αυτή στο Νο20 της παγκόσμιας κατάταξης. Συγκεκριμένα θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού ανάμεσα στη Λέιλα Φερνάντες (Νο20) και την Ντάρια Κασάτκινα (Νο23).

Στον τρίτο γύρο θα την περιμένει πιθανότατα μία εκ των Οσάκα και Παβλιουτσένκοβα, ενώ στα προημιτελικά θα συναντήσει πιθανότατα την Κόλινς. Την ίδια ώρα η εξαιρετική Σβιόντεκ και η Μουγκουρούθα θα την περιμένουν στα ημιτελικά.

Εφόσον ξεπεράσει όλο αυτό το μονοπάτι η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει στον τελικό μια εκ των Σαμπαλένκα, Πλίσκοβα, Μπαντόσα και Ζαμπέρ. Φυσικά, όλα τα παραπάνω αποτελούν σενάρια εφόσον όλα κυλήσουν σύμφωνα με τη λογική.

TAGS MADRID OPEN ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ