WTA

Σάκκαρη: Η Μαρία διεκδικεί σήμερα θέση στον τελικό του Λιντς κόντρα στην Μάρτιτς

Maria Sakkari of Greece reacts after winning a point against Diana Shnaider of Russia during their second round match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Wednesday, Jan. 18, 2023. (AP Photo/Ng Han Guan)
Maria Sakkari of Greece reacts after winning a point against Diana Shnaider of Russia during their second round match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Wednesday, Jan. 18, 2023. (AP Photo/Ng Han Guan) AP

Σήμερα το απόγευμα (11/2, περίπου στις 17:00) η Μαρία Σάκκαρη (No7) αντιμετωπίζει την Πέτρα Μάρτιτς (Νο34) με φόντο μία θέση στον τελικό του 250αριού τουρνουά στο Λιντς.

Θέση στον τελικό του 250αριού τουρνουά του Λιντς της Αυστρίας θέλει να κλείσει η Μαρία Σάκκαρη. Σήμερα το απόγευμα (11/2) η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αντιμετωπίζει την Πέτρα Μάρτιτς (Νο34) στον ημιτελικό της διοργάνωσης.

Η αναμέτρηση αναμένεται να ξεκινήσει μετά τις 17:00, καθώς προηγείται ο αγώνας ανάμεσα στην Ποτάποβα και την Βοντρούσοβα στον έτερο ημιτελικό της διοργάνωσης.

Σάκκαρη και Μάρτιτς έχουν τεθεί αντιμέτωπες άλλες δύο φορές, με τη 27χρονη Ελληνίδα να έχει επικρατήσει και τις δύο φορές. Η τελευταία από αυτές ήταν πριν περίπου ένα μήνα στο United Cup.

Η Σάκκαρη μέχρι στιγμής στο τουρνουά έχει ξεπεράσει τα εμπόδια των Παρίθας Ντίας, Γκρατσέβα και Βέκιτς, χωρίς να χάσει σετ. Η Μάρτιτς από την πλευρά της απέκλεισε τις Μπασόλς Ριμπέρα, φαν Ούιτβαν και Τάουσον.

Η αθλήτρια από την Κροατία θα κερδίσει κάποιες θέσεις μετά την πορεία της στο Λιντς, κάτι που δεν ισχύει για τη Μαρία Σάκκαρη αφού δεν θα ανέβει πάνω από το Νο7 από το οποίο ξεκίνησε την παρουσία της στο τουρνουά.

TAGS WTA ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ