ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: Η κλήρωσή της για το Parma Ladies Open

Σάκκαρη: Η κλήρωσή της για το Parma Ladies Open
Η Μαρία Σάκκαρη @ 2022 BERNAT ARMANGUE / AP IMAGES

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το Parma Ladies Open της ερχόμενης εβδομάδας, με τη Μαρία Σάκκαρη (Νο6) να μαθαίνει το μονοπάτι της στην προσπάθεια που θα κάνει για να κατακτήσει τον 2ο WTA τίτλο της καριέρας της.

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο6) έμαθε το πιθανό μονοπάτι της στο Parma Ladies Open της ερχόμενης εβδομάδας, στην προσπάθεια που θα κάνει να κατακτήσει τον 2ο WTA τίτλο της καριέρας της και να βελτιώσει τη συγκομιδή των πόντων που έχει συγκεντρώσει μέσα στο 2022, ώστε να αυξήσει τις πιθανότητές της να βρεθεί στα WTA Finals του Νοεμβρίου.

Η Ελληνίδα τενίστρια, βρίσκεται στο Νο1 του ταμπλό στη χωμάτινη διοργάνωση της Ιταλίας και θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της από τον 2ο γύρο. Εκεί, θα συναντήσει μια εκ των Αράντσκα Ρους (No101) και Πάνα Ουντβάρντι (No83).

Εφόσον επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και μπει στα προημιτελικά, η 27χρονη είναι πιθανό να βρει απέναντί της, την Ιταλίδα, Νο8 του ταμπλό και Νο63 τενίστρια του κόσμου, Λούτσια Μπροντζέτι, που πριν λίγες εβδομάδες, κέρδισε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου στον τελικό του WTA 125 του Βανκούβερ.

Με βάση τα seedings, η πρωταθλήτρια του US Open 2017, πρώην Νο3 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA και νυν Νο50, Σλόαν Στίβενς, είναι η πιθανότερη αντίπαλος της Σάκκαρη στα ημιτελικά του Parma Ladies Open.

Από το κάτω μέρος του ταμπλό, ξεχωρίζουν τα ονόματα των Μαρτίνα Τρεβισάν και Ιρίνα Καμέλια Μπέγκου. Η μεν Ιταλίδα και ημιφιναλίστ του φετινού Roland Garros, βρίσκεται στο Νο2 του ταμπλό, η δε έμπειρη Ρουμάνα, στο Νο3.

Πιθανοί προημιτελικοί

  • Σάκκαρη – Μπροντζέτι
  • Στίβενς – Παριζάς Ντίαζ
  • Μπέγκου – Μπόγκνταν
  • Τρεβισάν – Μπόνταρ

Πηγή: Tennis24

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ