ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη για Μπουφόν: "Ήταν υπέροχο που τον γνώρισα, είναι θρύλος"

Σάκκαρη για Μπουφόν: "Ήταν υπέροχο που τον γνώρισα, είναι θρύλος"
PARMACALCIO1913.COM

Η Σάκκαρη μετά τη νίκη της επί της Ρους αναφέρθηκε στην παρουσία του Μπουφόν στο court και στη συνάντηση που είχε μαζί του στις εγκαταστάσεις της Πάρμα.

Η Σάκκαρη μετά τη νίκη της επί της Ρους με δηλώσεις της μέσα από το court και μετά από σχετική ερώτηση αναφέρθηκε στην παρουσία του Μπουφόν στο γήπεδο και τη γνωριμία που είχε μαζί του στις εγκαταστάσεις της Πάρμα.

"Πρέπει να συνηθίσω ξανά να παίζω ματς σαν και αυτά, διότι οι τελευταίοι μήνες δεν ήταν εύκολο. Δεν έχω σημειώσει πολλές νίκες και είναι σημαντικό να παίζω τέτοια ματς. Είμαι χαρούμενη που έχω την ευκαιρία αυτή την εβδομάδα να παλέψω κάθε παιχνίδι και να αγωνιστώ σε καλό επίπεδο".

Για το επίπεδο που έχει ανέβει:

"Συμβαίνει τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες. Σε κάθε τουρνουά υπάρχουν εκπλήξεις, πολλοί μεγάλοι παίκτες χάνουν. Όλοι παίζουν καλά, το επίπεδο στην WTA είναι πολύ υψηλό και κάθε παίκτρια παίζει καλά. Πρέπει να σέβεσαι κάθε αντίπαλο και να δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου".

Για την παρουσία του Μπουφόν στον αγώνα της με τη Ρους:

"Ήταν εκπληκτικό που τον γνώρισα και ευχαριστώ που ήρθε σήμερα. Ήταν μεγάλο σε διάρκεια ματς, αλλά είμαι σίγουρη ότι το απόλαυσε. Είμαι ευγνώμων που χάρη σε αυτό που κάνω γνωρίζω αυτούς τους ανθρώπους, θρύλους σαν αυτόν που εμπνέουν κάθε αθλητή σε όλο τον κόσμο. Είναι υπέροχο να έχεις την ευκαιρία να γνωρίζεις μοναδικούς αθλητές σαν αυτόν και ευχαριστώ τους διοργανωτές που το κανόνισαν".

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ