AUSTRALIAN OPEN

Σάκκαρη: "Εξακολουθώ να είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου"

Η Μαρία Σάκκαρη σε στιγμιότυπο από αγώνα της στο Australian Open
Η Μαρία Σάκκαρη σε στιγμιότυπο από αγώνα της στο Australian Open 2022 HAMISH BLAIR / AP PHOTO

Η Μαρία Σάκκαρη παραδέχτηκε ότι είχε άγχος στον αγώνα της με την Τατιάνα Μαρία και επεσήμανε πως παρά τις επιτυχίες της εξακολουθεί να είναι σκληρή με τον εαυτό της.

Την πρόκριση στο δεύτερο γύρο του Australian Open κρατά η Μαρία Σάκκαρη. Το Νο8 της Παγκόσμιας κατάταξης αναφέρθηκε στην αναμέτρησή της με την Τατιάνα Μαρία τονίζοντας πως είναι ικανοποιημένη που βρήκε τον τρόπο να πάρει τη νίκη.

"Όλοι ξέρουμε ότι ο πρώτος γύρος ποτέ δεν είναι εύκολος. Ήταν ένας υπέροχος αλλά και περίεργος αγώνας -και το λέω με την καλή έννοια- που τον βρήκα δύσκολο.

Ήθελα χρόνο να βρω ρυθμό στον τρόπο που έπαιζε η αντίπαλός μου, η οποία έκανε εξαιρετική δουλειά. Ήμουν λίγο αγχωμένη σε αυτό το όμορφο γήπεδο. Μερικές φορές είμαι σκληρή με τον εαυτό μου και την ομάδα μου, αλλά δουλεύω σ' αυτό. Χαίρομαι που βρήκα τρόπο να κερδίσω και να συνεχίσω στο τουρνουά" ανέφερε στην αρχή.

Στη συνέχεια τόνισε ότι: "Ποτέ δεν είναι εύκολο. Πέρυσι εδώ αποκλείστηκα νωρίς, αλλά στο τέλος της χρονιάς μπήκα στο Top10. Mετά το Roland Garros και το US Open τα πράγματα άλλαξαν, αλλά δεν άλλαξαν για τον εαυτό μου. Εξακολουθώ να είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου".

TAGS AUSTRALIAN OPEN WTA ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ