ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: "Δεν είμαι ικανοποιημένη από το πώς έπαιξα, ήταν καθαρά επιβίωση"

Η Μαρία Σάκκαρη στο Miami Open
Η Μαρία Σάκκαρη στο Miami Open © 2023 MICHAEL LAUGHLIN / AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη αν και επικράτησε 2-1 απέναντι στην Ρεμπέκα Μασάροβα και κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τέταρτο γύρο του Madrid Open αμέσως μετά το ματς τόνισε ότι δεν είναι ικανοποιημένη από τον τρόπο που αγωνίστηκε.

Την πρόκριση με ανατροπή στα set πήρε η Μαρία Σάκκαρη τα ξημερώματα της Κυριακής (30/4) κόντρα στην Ρεμπέκα Μασαρόβα, 3-6, 6-3, 6-3, εξασφαλίζοντας έτσι την παρουσία της στις "16" καλύτερες του Mutua Madrid Open.

Η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια, που θα παίξει για την πρόκριση στα προημιτελικά της WTA 1000 διοργάνωσης κόντρα στην Πάουλα Μπαντόσα, αναφέρθηκε στις on court δηλώσεις τόσο στον τρόπο με τον οποίο νίκησε την Ισπανίδα, όσο και στο τι πρέπει να προσέξει, αν θέλει να φτάσει στην 3η διαδοχική πρόκριση.

"Δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από τον τρόπο που έπαιξα, ήταν καθαρά επιβίωση" είπε η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια και πρόσθεσε: "Το σημαντικό είναι ότι βρήκα τον τρόπο να επιστρέψω στο ματς, όμως πρέπει να βελτιώσω το παιχνίδι μου για τα επόμενο παιχνίδι.

Δεν θα είναι αρκετό ότι έκανα σήμερα για να κερδίσω στα επόμενα παιχνίδια. Αύριο στην προπόνηση θα δουλέψω πάνω σε αυτό, και θα προσπαθήσω να ανακτήσω το παιχνίδι μου".

Σχετικά με την Πάουλα Μπαντόσα είπε: "Είναι μια από τις καλύτερες παίκτριες στον κόσμο. Παίζει στην έδρα της και παίζει πολύ καλά, ειδικά το τελευταίο διάστημα. Έχει κίνητρο και αυτό είναι φυσιολογικό όταν παίζεις σε τουρνουά στη χώρα σου. Από εδώ και πέρα όλα τα παιχνίδια θα είναι όλο και πιο δύσκολα, οπότε περιμένω έναν σκληρό αγώνα".

Πηγή: Tennis24

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WTA MADRID OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ