MADRID OPEN

Μασαρόβα - Σάκκαρη 1-2: Μετά από μεγάλη μάχη η Μαρία πέρασε στον τέταρτο γύρο του Madrid Open

Maria Sakkari, of Greece, reacts during the women's singles finals against Iga Swiatek, of Poland, at the BNP Paribas Open tennis tournament Sunday, March 20, 2022, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Maria Sakkari, of Greece, reacts during the women's singles finals against Iga Swiatek, of Poland, at the BNP Paribas Open tennis tournament Sunday, March 20, 2022, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP

Η Μαρία Σάκκαρη βρέθηκε πίσω με σετ, αλλά επικράτησε 2-1 απέναντι στην Ρεμπέκα Μασάροβα και κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τέταρτο γύρο του Madrid Open.

Σε ένα παιχνίδι όπου τίποτα δεν της πήγαινε καλά, η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να βρει τον τρόπο να επικρατήσει 2-1 σετ κόντρα στην Μασάροβα και να πάρει την πρόκριση στον τέταρτο γύρο του Madrid Open όπου θα αντιμετωπίσει την Πάολα Μπαντόσα (Νο 42).

Η Μασάροβα έκανε εξαιρετική εμφάνιση, έβαλε δύσκολα στο Νο9 της Παγκόσμιας κατάταξης, όμως η Σάκκαρη δείχνοντας το μαχητικό της πρόσωπο κατάφερε να φτάσει σε μία ακόμα ανατροπή μέσα στο 2023.

Το ματς: Η Μαρία Σάκκαρη ήταν φανερό πως δεν βρισκόταν στην καλύτερη μέρα της και αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στα games που σέρβιρε. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε κάθε ένα από αυτά στο πρώτο σετ η Μασάροβα έφτανε σε break point.

Τελικά το Νο74 της Παγκόσμιας κατάταξης έφτασε στο break στο έκτο game για να προηγηθεί με 4-2 και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της για να κλείσει το σετ με 6-3.

Η Σάκκαρη έψαχνε διαρκώς να βρει λύσεις, αφού πολλά πράγματα που δοκίμαζε δεν της έβγαιναν με αποτέλεσμα να κοιτά προς το σημείο που καθόταν ο Τομ Χιλ. Εκείνος με τη σειρά του της ζητούσε να γίνει πιο επιθετική στο παιχνίδι της.

Η Σακ έφτασε σε break για να προηγηθεί με 3-1 και έπειτα κράτησε το σερβίς της για το 4-1. Η Μασάροβα δεν τα παράτησε και πήρε πίσω το break στο όγδοο game για το 5-3, όμως η Σάκκαρη απάντησε με το ίδιο νόμισμα και έπειτα κράτησε το σερβίς της για να κάνει το 1-1 με 6-3.

Στο τρίτο σετ η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε ιδανικά αφού έκανε break στο σερβίς της Μασάροβα και έπειτα κράτησε το σερβίς της για να προηγηθεί με 2-0. Έπειτα ήρθε νέο break από την 27χρονη Ελληνίδα για να προηγηθεί με 4-1.

Η Μασάροβα κατάφερε να πάρει το ένα break πίσω για να μειώσει σε 4-2 και έπειτα κράτησε το σερβίς της παρά την πίεση της Σάκκαρη για το 4-3. Εκεί η Σάκκαρη έδειξε ψυχραιμία και με δύο διαδοχικά κερδισμένα games κατάφερε να κλείσει το ματς και να πάρει την πρόκριση.

TAGS MADRID OPEN ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ