ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: "Χρειαζόμουν αυτή τη νίκη, χαρούμενη που κέρδισα πρώτη φορά στο Ντουμπάι"

Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει τη νίκη της απέναντι στην Νάο Χιμπίνο στο Australian Open | 14 Ιανουαρίου 2024
Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει τη νίκη της απέναντι στην Νάο Χιμπίνο στο Australian Open | 14 Ιανουαρίου 2024 @2024 ANDY WONG/AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη δήλωσε πως είχε ανάγκη τη νίκη στην πρεμιέρα της στο WTA 1000 τουρνουά του Ντουμπάι μετά τους πρόωρους αποκλεισμούς της.

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο11) επέστρεψε στις νίκες με το 2-0 στην πρεμιέρα της στο Dubai Tennis Championships κόντρα στην Έβα Ναβάρο (Νο23) και μαζί στο Top10 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA.

Η Ελληνίδα τενίστρια δήλωσε χαρούμενη για την πρώτη της νίκη στο τουρνουά, δηλώνοντας παράλληλα πως την είχε ανάγκη τη δεδομένη στιγμή.

"Τη χρειαζόμουν αυτή τη νίκη. Ξέρω πως η Έμα παίζει πολύ σπουδαία. Ήξερα ότι θα ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα. Είμαι χαρούμενη που κέρδισα για πρώτη φορά στο Ντουμπάι. Είμαι περιχαρής που θα μείνω για ακόμα μία μέρα εδώ.

Νιώθω καλά, είμαι χαλαρή, χαρούμενη. Έχω την Κανίνα (νέος προπονητής) μαζί μου και φίλους μου, έχω την υποστήριξή τους. Είμαι χαρούμενη γιατί επιτέλους κατάφερα να πάρω την πρώτη μου νίκη στο τουρνουά".

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ