INDIAN WELLS

Σάκκαρη: "Χαρούμενη που πήρα μια νίκη μετά από τέσσερα χρόνια στο Indian Wells"

Maria Sakkari, of Greece, returns a shot to Kateina Siniaková, of Czechia, at the BNP Paribas Open tennis tournament Saturday, March 12, 2022, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Mark Terrill)
Maria Sakkari, of Greece, returns a shot to Kateina Siniaková, of Czechia, at the BNP Paribas Open tennis tournament Saturday, March 12, 2022, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Mark Terrill) AP

Η Μαρία Σάκκαρη δήλωση ικανοποιημένη από τη νίκη της απέναντι στην Κατερίνα Σινιακόβα, αλλά και για το γεγονός ότι κατάφερε να πανηγυρίσει για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια στο Indian Wells.

Στο γεγονός ότι κατάφερε μετά από τέσσερα χρόνια να πάρει νίκη στο Indian Wells στάθηκε στις δηλώσεις της μετά τη νίκη της απέναντι στην Κατερίνα Σινιακόβα η Μαρία Σάκκαρη (Νο6).

Η 26χρονη Ελληνίδα είχε αποκλειστεί πριν από τρία χρόνια στον πρώτο γύρο, το 2020 δεν έγινε το Indian Wells, ενώ πέρσι ξεκίνησε την προσπάθειά της από τον δεύτερο γύρο όπου και αποκλείστηκε από την Γκόλουμπιτς.

Η Σακ αναφέρθηκε στην παρουσία και την αγάπη που δέχεται από τον κόσμο, ενώ αναφέρθηκε και στην ιδιαίτερη ενδυμασία της.

Αρχικά η Μαρία Σάκκαρη τόνισε: "Ξέρω το παιχνίδι της και γνωρίζω ότι η Κατερίνα είναι μια από τις πιο δυνατές unseeded αθλήτριες. Έπρεπε να παίξω καλά. Είναι μία αθλήτρια που μπορεί να σου βάλει δύσκολα. Έπαιξα από την τελική γραμμή. Είμαι χαρούμενη που πήρα μια νίκη μετά από τέσσερα χρόνια".

Για το γεγονός ότι όπου παίζει υπάρχουν άνθρωποι που την αγαπούν: "Είχα αυτή τη συζήτηση με την ομάδα μου νωρίτερα. Το κοινό εδώ είναι μοναδικό. Είναι σημαντικό για εμάς να παίζουμε με κόσμο με όλα όσα έγιναν και γίνονται στον κόσμο. Η υποστήριξή σας είναι σημαντική και πιθανότατα το κοινό εδώ είναι από τα καλύτερα στον κόσμο".

Για την εμφάνισή της: "Δεν είναι δική μου δημιουργία. Δεν είμαι καλή σε αυτό. Μου αρέσει. Όπως μου άρεσε και η προηγούμενη. Λατρεύω όλες τις εμφανίσεις που έχει σχεδιάσει για εμένα η adidas"

TAGS INDIAN WELLS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ