ROLAND GARROS

Roland Garros: Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού στις γυναίκες

Η Ίγκα Σβιόντεκ σε αγώνα της κόντρα στην Τζέσικα Πεγκούλα στα προημιτελικά του Roland Garros | 1 Ιουνίου 2022
Η Ίγκα Σβιόντεκ σε αγώνα της κόντρα στην Τζέσικα Πεγκούλα στα προημιτελικά του Roland Garros | 1 Ιουνίου 2022 @2022 JEAN-FRANCOIS BADIAS/AP IMAGES

Η δράση στο Roland Garros συνεχίζεται με την ημιτελική φάση των γυναικών. Τα βλέμματα είναι στραμμένα στην αναμέτρηση της Ίγκα Σβιόντεκ, η οποία αντιμετωπίζει την Ντάρια Κασάτκινα στον πρώτο ημιτελικό.

Άρωμα γυναίκας σήμερα στο Παρίσι καθώς το σημερινό (02/06) πρόγραμμα του Roland Garros περιλαμβάνει μόνο τους δύο ημιτελικούς των γυναικών, με τα βλέμματα στραμμένα στην Ίγκα Σβιόντεκ που τρέχει ένα εκπληκτικό σερί 33 συνεχόμενων νικών στο WTA Tour.

Σβιόντεκ, Ντάρια Κασάτκινα, Κόκο Γκοφ και Μαρτίνα Τρεβιζάν, θα ριχτούν στη μάχη, για τα δυο εισιτήρια του φετινού μεγάλου τελικού στην Πόλη του Φωτός, με την Πέμπτη (2/6) να είναι η 1η ημέρα στη φετινή διοργάνωση, μετά την πρεμιέρα του τουρνουά, που δεν θα υπάρχει στο πρόγραμμα, βραδινό παιχνίδι.

Στον πρώτο ημιτελικό, η αήττητη από τον Φεβρουάριο Ίγκα Σβιόντεκ, θα αντιμετωπίσει την πρωτάρα σε ημιτελικό Grand Slam, Νταρια Κασάτκινα στην 5η μεταξύ τους αναμέτρηση στο tour.

Η 21χρονη Πολωνή, Νο1 στον κόσμο, μετράει τρεις νίκες έναντι μιας της Ρωσίδας, ωστόσο αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθούν αντιμέτωπες στο χώμα.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, και περίπου στις 18:00GR, θα μπουν στο κεντρικό court η Νο18 του ταμπλό και σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, Κόκο Γκοφ, για να αντιμετωπίσει την έκπληξη της διοργάνωσης, Μαρτίνα Τρεβιζάν.

Οι δυο τους είχαν συναντηθεί άλλη μια φορά και πάλι στο Roland Garros (2020) με την 28χρονη Γαλλίδα, Νο58 στον κόσμο να κάνει την έκπληξη κερδίζοντας την Γκοφ στα τρία σετ.

Η Τρεβιζάν τρέχει ένα σερί 10-0, προερχόμενη από τον τίτλο στο Ραμπάτ του Μαρόκο και σίγουρα θα έχει τη στήριξη του κοινού στο Center Court, ωστόσο η Γκοφ είναι πιο έμπειρη σε τόσο μεγάλα ματς και έχει το παιχνίδι για να επιβεβαίωσε τις προσδοκίες για έναν τελικό Grand Slam.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (2/6):

Philippe Chatrier:

Όχι πριν τις 16:00

Ίγκα Σβιόντεκ v. Ντάρια Κασάτκινα (Eurosport 1)

18:00 Μαρτίνα Τρεβιζάν v. Κόκο Γκοφ (Eurosport 1)

Πηγή: Tennis24

TAGS ROLAND GARROS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ