ROLAND GARROS

Roland Garros: Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Ο Ντανίιλ Μεντβέντεφ στο Roland Garros
Ο Ντανίιλ Μεντβέντεφ στο Roland Garros © 2022 JEAN-FRANCOIS BADIAS / AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ριχτεί στη μάχη του 2ου γύρου του Roland Garros την Πέμπτη (26/5), αγωνιζόμενος αυτή τη φορά στο Suzanne Lenglen, κι όχι στο Philippe Chatrier. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Γαλλικού Όπεν

Στη μάχη του 2ου γύρου του Roland Garros θα ριχτεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο4) την Πέμπτη (26/5), αγωνιζόμενος αυτή τη φορά στο Suzanne Lenglen, κι όχι στο Philippe Chatrier.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, μετά τη σπουδαία πρόκρισή του επί του Λορέντζο Μουζέτι το βράδυ της Τρίτης (24/5), θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Τσέχο qualifier, Ζντένεκ Κόλαρ. Ο αγώνας του περυσινού φιναλίστ στο Παρίσι με τον Νο134 της παγκόσμιας κατάταξης, είναι προγραμματισμένος για περίπου στις 18:30 (Eurosport 1 και Live από το SPORT24).

Νωρίτερα και περίπου στις 17:00, στο ίδιο γήπεδο θα αγωνιστεί η κορυφαία τενίστρια του κόσμου, Ίγκα Σφιόντεκ, κόντρα στην Αμερικανίδα, Άλισον Ρίσκε. Τον χορό των αγώνων στο Lenglen θα ανοίξει η Νο3 του ταμπλό, Πάουλα Μπαντόσα, που θα αντιμετωπίσει την Κάγια Γιούβαν.

Στο κεντρικό court στις 13:00 θα αγωνιστεί ο Νο2 του ανδρικού ταμπλό, Ντανίλ Μεντβέντεφ, που θα παίξει απέναντι στον εξαιρετικό Σέρβο χωματά, Λάσλο Τζέρε. Στο βραδινό session, έχει τοποθετηθεί η αναμέτρηση της Γέλενα Οσταπένκο με την Αλιζέ Κορνέ.

Αντρέι Ρούμπλεφ, Σιμόνα Χάλεπ, Κάσπερ Ρουντ και Αρίνα Σαμπαλένκα, μεταξύ άλλων, θα ριχτούν κι αυτοί στη μάχη του 2ου γύρου.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Πέμπτης (26/05):

  • 13:00 Ντγιέρε - Μεντβέντεφ / Eurosport 1
  • 18:00 Κόλαρ - Τσιτσιπάς / Eurosport 1
  • 18:45 Ρούμπλεφ - Ντελμπόνις / Eurosport 2

Πηγή: Tennis24.gr

TAGS ROLAND GARROS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ