ΤΕΝΙΣ

Πόζαρε γυμνή στο Vanity Fair η έγκυος Σερένα Ουίλιαμς

Πόζαρε γυμνή στο Vanity Fair η έγκυος Σερένα Ουίλιαμς

Λίγες εβδομάδες πριν γίνει μαμά, η κορυφαία τενίστρια στον κόσμο, η Σερένα Ουίλιαμς, πόζαρε γυμνή για το εξώφυλλο του περιοδικού Vanity Fair.

Λίγες μόνο εβδομάδες προτού γίνει μαμά, η Σερένα Ουίλιαμς πόζαρε γυμνή για το εξώφυλλο του περιοδικού Vanity Fair. Η κάτοχος 23 Grand Slam τίτλων, αποκάλυψε τα πάντα για την σχέση της με τον πατέρα του παιδιού της, Αλέξις Οχανιάν, από την ημέρα που γνωρίστηκαν μέχρι τις παραμονές του φετινού Australian Open. Τότε ήταν που του πήγε μια τσάντα με 6 θετικά τεστ εγκυμοσύνης.

Και οι δυο τους ήταν σοκαρισμένοι και συνάμα ευτυχισμένοι. Η Ουίλιαμς έκανε εξετάσεις και ο γιατρός της είπε πως ήταν 3-4 εβδομάδων έγκυος, ενώ την καθησύχασε πως δεν υπήρχε κίνδυνος για να αγωνιστεί στο τουρνουά. Εντέλει, όχι μόνο συμμετείχε, αλλά το κατέκτησε κιόλας!

Η ίδια είπε στο Vanity Fair σχετικά με την γνωριμία με τον άντρα της, πως έτρωγε πρωινό στην πισίνα του ξενοδοχείο που έμενε με την ομάδα της στο πλαίσιο ενός τουρνουά στη Ρώμη το 2015 (το Internazionali BNL d' Italia), όταν ο Οχανιάν ήρθε και κάθισε στο ακριβώς διπλανό τραπέζι, ενώ είχε πολλά άδεια τραπέζια τριγύρω.

Τότε, ένα μέλος της ομάδας της, του είπε για πλάκα να φύγει γιατί υπήρχε ένας αρουραίος στο τραπέζι του. "Είμαι από το Μπρούκλιν, βλέπω αρουραίους όλη την ώρα", ήταν η απάντησή του και η μετά η Σερένα τον προσκάλεσε στο τραπέζι της για να φάνε όλοι μαζί. Ένας μεγάλος έρωτας μόλις ξεκινούσε...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ