ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Παρκς - Σάκκαρη 2-1: Πρόωρος αποκλεισμός για τη Μαρία στο Ostrava Open

Η Μαρία Σάκκαρη σε αναμέτρησή της με την Έμα Ραντουκάνου για τα ημιτελικά του US Open 2021 | 9 Σεπτεμβρίου 2021
Η Μαρία Σάκκαρη σε αναμέτρησή της με την Έμα Ραντουκάνου για τα ημιτελικά του US Open 2021 | 9 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 FRANK FRANKLIN II/AP IMAGES

H Μαρία Σάκκαρη αν και προηγήθηκε στα sets κόντρα στην Νο144 του κόσμου, Αλίσια Παρκς, στη συνέχεια γνώρισε την ήττα από την Αμερικανίδα με 5-7, 7-5, 7-5.

H Μαρία Σάκκαρη, αν και προηγήθηκε στα sets κόντρα στην Νο144 του κόσμου, Αλίσια Παρκς, στη συνέχεια γνώρισε την ήττα από την Αμερικανίδα με 5-7, 7-5, 7-5 αποχαιρετώντας πρόωρα τη διοργάνωση όπου πέρσι είχε φτάσει στον τελικό.

Η Ελληνίδα τενίστρια δεν μπόρεσε να βρει λύσεις απέναντι στο εξαιρετικό service της 21χρονης Αμερικανίδας η οποία τελείωσε το παιχνίδι με 15 άσους (8 διπλά λάθη), αλλά και με 17 winners από το backhand έναντι μόλις ενός της Σάκκαρη.

Η Σάκκαρη έκανε "break" με το καλημέρα, αλλά η Παρκς ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο και στη συνέχεια προηγήθηκε 2-1, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να «απαντά» στο επόμενο γκέιμ. Οι δύο τενίστριες συνέχισαν... έτσι έως το 5-5, ωστόσο η Σάκκαρη ήταν πιο αποτελεσματική και πήρε τα επόμενα δύο γκέιμ και το πρώτο σετ με 7-5.

Στο δεύτερο σετ οι δύο τενίστριες κράτησαν το σερβίς τους μέχρι και το ενδέκατο γκέιμ. Στο 12ο και καθοριστικό, ωστόσο, και με το σκορ στο 6-5 υπέρ της, η Παρκς έκανε "break" στη Σάκκαρη και πήρε το δεύτερο σετ με 7-5, ισοφαρίζοντας το ματς.

Το τρίτο σετ εξελίχθηκε όπως και το δεύτερο, με τις δύο αντιπάλους να κρατούν το σερβίς τους μέχρι και το 11ο γκέιμ, η λήξη του οποίου βρήκε την Παρκς να προηγείται 6-5. Στη συνέχεια η Αμερικανίδα έσπασε το σερβίς της Σάκκαρη και πανηγύρισε το σετ με 7-5 και τη νίκη-πρόκριση.

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ