ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Θετικοί στον κορονοϊό δύο Ολλανδοί τενίστες και 12 άνδρες ασφαλείας

Το λογότυπο των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο
Το λογότυπο των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο © 2021 JAE C. HONG / FILE PHOTO / AP IMAGES

Ο κορονοϊός συνεχίζει να ταλαιπωρεί την Ολλανδική ομάδα στο Τόκιο, καθώς άλλα δύο αθλητές (συγκεκριμένα τενίστες), ανέβασαν στα οκτώ τα κρούσματα της ολλανδικής αποστολής. Θετικοί βρέθηκαν και δώδεκα άνδρες ασφαλείας.

Θετικοί στον κορονοϊό βρέθηκαν δύο τενίστες της Ολυμπιακής αποστολής της Ολλανδίας, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν γίνει πάντως γνωστά. H δυσάρεστη αυτή εξέλιξη ανέβασε σε οκτώ τα μέλη της ολλανδικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Το έκτο μέλος ήταν ο τενίστας Ζαν Ροζέρ τη Δευτέρα (26/7), κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αποσυρθεί η ομάδα αντισφαίρισης από τη «χώρα της τουλίπας» από το διπλό των ανδρών. Ο Ροζέρ και ο παρτενέρ του, Βέσλεϊ Κόλχοφ, είχαν μπει άμεσα σε καραντίνα, όπως ανακοίνωσε η Διεθνής Ομοσπονδία Τένις.

Επιπρόσθετα, θετικοί στον κορονοϊό βρέθηκαν την Τρίτη (27/7) και 12 άνδρες ασφαλείας, οι οποίοι εργάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ / Reuters

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020 ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ