ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Οικογένεια Τζόκοβιτς: "Ο Νόβακ θα βγει πιο δυνατός από αυτή την κατάσταση, θα αποδείξει ότι είναι πρωταθλητής"

Ο πατέρας, η μητέρα και ο αδελφός του Νόβακ Τζόκοβιτς
Ο πατέρας, η μητέρα και ο αδελφός του Νόβακ Τζόκοβιτς 2022 AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Μετά από την οριστική απέλασή του από την Αυστραλία και την απόρριψη της τελευταίας του ένστασης, η οικογένεια του Νόβακ Τζόκοβιτς τόνισε, μέσω ανακοίνωσής της, πως πρόκειται για μία απόφαση πολιτικού συμφέροντος και πως ο Νόλε θα βγει πιο δυνατός από αυτή την περιπέτεια.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς βρίσκεται επισήμως εκτός Αυστραλίας και Australian Open μετά από την απέλασή του και την απόρριψη της τελευταίας του ένστασης. Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης αναχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής (16/1) με προορισμό το Ντουμπάι, ενώ μετά από την απόφαση του Δικαστηρίου η οικογένειά του εξέδωσε ανακοίνωση.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι δύο παράγραφοι που δημοσιοποίησε η οικογένεια του Σέρβου, πρόκειται για μία απόφαση που τους απογοητεύει αλλά και μία απόφαση που κρύβει πίσω της πολιτικά συμφέροντα. Επιπλέον τόνισαν πως η visa του Νόλε ήταν καθ' όλα έγκρυρη και πως θα σταθούν δίπλα του με στόχο να αποκτήσει και πάλι τις δυνάμεις του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογένειας Τζόκοβιτς:

"Είμαστε πολύ απογοητευμένοι από την απόφαση του Δικαστηρίου να απελάσει τον Νόβακ. Η απόφαση αυτή δεν είχε να κάνει μόνο με τον αθλητισμό και την συμμετοχή του στο πρώτο Grand Slam της σεζόν στο οποίο ο Νόβακ κυριαρχεί για μία δεκαετία, αλλά είχε να κάνει με πολιτικά συμφέροντα που είχαν εμπλοκή στην υπόθεση. Παρά την σκανδαλώδη συμπεριφορά τους απέναντι στον Νόβακ, πιστεύουμε πως το άθλημα θα κερδίσει. Πιστέψαμε πως η αρχική απόφαση του Δικαστηρίου θα γινόταν αποδεκτή και σεβαστή - ότι ο Νόβακ είχε έγκυρη visa- και πως η δικαιοσύνη θα έλαμπε χωρίς άλλα συμφέροντα στη μέση.

Είναι δύσκολη περίοδος ιδιαίτερα για τον Νόβακ αλλά αυτό που θα κάνουμε όλοι μας είναι να στηρίξουμε την οικογένειά μας και τον Νόβακ περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Θα είμαστε εδώ να τον στηρίξουμε και να τον βοηθήσουμε να αποκτήσει και πάλι την ενέργεια, την πίστη του στο άθλημα και πάνω από όλα το fair play που απουσίαζει από την συγκεκριμένη περίπτωση. Είμαστε περήφανοι γι αυτόν, για το το θάρρος, τη δύναμη και την ακεραιότητα που έδειξε. Πιστεύουμε πως θα βγει πιο δυνατός από αυτή την κατάσταση και πως θα αποδείξει σύντομα ότι είναι ένας πρωταθλητής και ένας καλός άνθρωπος.

Οικογένεια Τζόκοβιτς"

TAGS ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ