ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Ο Τζόκοβιτς ζήτησε ειδική άδεια για να ταξιδέψει στις ΗΠΑ και να αγωνιστεί στο Indian Wells

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο Australian Open
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο Australian Open © 2023 NG HAN GUAN / AP IMAGES

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ζήτησε ειδική άδεια από τις αμερικανικές Αρχές για να εισέλθει στις ΗΠΑ και να μπορέσει να αγωνιστεί στο Indian Wells.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει αιτηθεί στις Αρχές των ΗΠΑ για να του δώσουν ειδική άδεια να εισέλθει στη χώρα και να μπορέσει να συμμετάσχει στο Indian Wells, που διεξάγεται στο Μαϊάμι από τις 20 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου,

Θυμίζουμε ότι οι ΗΠΑ ανανέωσαν τις ταξιδιωτικές οδηγίες μέχρι τις 10 Απριλίου 2023 και αυτό σημαίνει ότι κανένας ταξιδιώτης μη Αμερικανός, δεν μπορεί να εισέλθει στη χώρα αν δεν είναι εμβολιασμένος.

"Ακόμα δεν ξέρω αν θα μπορέσω να πάω στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η διαδικασία έχει ήδη εκκινήσει, αλλά δεν είναι στον έλεγχό μου.

Θα ήθελα πολύ να παίξω και ελπίζω πως οι άνθρωποι που θα πάρουν την απόφαση, θα μου το επιτρέψουν. Έχω μεγάλη επιθυμία για να βρίσκομαι εκεί.

Πέρσι έχασα όλα τα αμερικάνικα τουρνουά, οπότε δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί αν δεν παίξω. Αλλά ελπίζω πως δεν θα συμβεί αυτό, παρόλο που τα πρόσφατα αποτελέσματα στην Αυστραλία απέδειξαν πως δεν επηρεάζουν τόσο το τένις μου αυτές οι απουσίες", δήλωσε μεταξύ άλλων.

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ INDIAN WELLS ΗΠΑ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ