ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Τζόκοβιτς: Αποκλεισμός από Indian Wells και Μαϊάμι

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς σε αγώνα του στο U.S. Open
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς σε αγώνα του στο U.S. Open 2021 FRANK FRANKLIN II / AP PHOTO

Οι νέες οδηγίες των ΗΠΑ για τους περιορισμούς μετακίνησης αλλοδαπών ταξιδιωτών, δεν επιτρέπουν στον Νόβακ Τζόκοβιτς να ταξιδέψει στην Αμερική για τα δύο πρώτα Masters της νέας χρονιάς.

Οι ΗΠΑ ανανέωσαν τις ταξιδιωτικές οδηγίες μέχρι τις 10 Απριλίου 2023 και αυτό σημαίνει ότι κανένας ταξιδιώτης μη Αμερικανός, δεν μπορεί να εισέλθει στη χώρα αν δεν είναι εμβολιασμένος.

Αυτό σημαίνει ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα χάσει και φέτος τα δύο μεγάλα τουρνουά σε Indian Wells (8-19 Μαρτίου) και Μαϊάμι (22/03 - 02/04) ενώ θα περιμένει με αγωνία αν οι ταξιδιωτικές οδηγίες πάρουν παράταση και για το υπόλοιπο της χρονιάς, με φόντο το US Open (28/08).

"Κοιτάξτε, αν αυτό είναι επίσημο τότε είναι αυτό που είναι. Δεν μπορώ να κάνω κάτι. Ξέρετε την άποψή μου. Εύχομαι να μπορώ να συμμετάσχω αλλά αν δεν μπορώ να ταξιδέψω, δεν θα το κάνω" είπε ο Τζόκοβιτς στους δημοσιογράφους στην Αδελαΐδα, μετά τη δύσκολη νίκη επί του Αλίς και την πρόκριση στα προημιτελικά του Adelaide International την Πέμπτη.

Την Παρασκευή, ο Νόλε θα αντιμετωπίσει τον Ντένις Σαποβάλοφ για την είσοδο στα ημιτελικά του πρώτου τουρνουά της χρονιάς, εκεί όπου πιθανότατα θα αντιμετωπίσει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της νέας σεζόν.

Πηγή: Tennis24.gr

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ATP INDIAN WELLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ