ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Ο Τζόκοβιτς αφαίρεσε το Australian Open από το καλεντάρι της ιστοσελίδας του

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο Australian Open
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο Australian Open © 2020 ANDY BROWNBILL / AP IMAGES

Μετά την απόρριψη της visa του από την Αυστραλία, ο Νόβακ Τζόκοβιτς προχώρησε στην τροποποίηση του προγράμματός του, αφαιρώντας το Australian Open από το καλεντάρι της επίσημης ιστοσελίδας του.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς τα έζησε όλα το τελευταίο 24ωρο, με την απέλασή του από τη Μελβούρνη να οδηγεί μέχρι και σε διπλωματικό επεισόδιο, με Σερβία και Αυστραλία να έρχονται σε σύγκρουση. Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις ο Νο1 τενίστας παγκοσμίως είναι έτοιμος να γυρίσει στο Βελιγράδι.

Οι Αρχές της Αυστραλίας απέρριψαν αρχικά την αίτηση χορήγησης άδειας εισόδου (visa) και εν συνεχεία του ζήτησαν να αναχωρήσει από τη Μελβούρνη το συντομότερο δυνατό. Ο λόγος ήταν ότι σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των ελεγκτών οι αιτήσεις δεν είχαν συμπληρωθεί σωστά και δεν συνοδεύονταν από τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα επέτρεπαν την είσοδό τους στη χώρα εν μέσω πανδημίας.

Όπως όλα δείχνουν ο Σέρβος δεν θα υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Australian Open, παρότι οι δικηγόροι του έχουν καταθέσει ήδη έφεση. Την ίδια στιγμή ωστόσο, ο Τζόκοβιτς προχώρησε στην τροποποίηση του προγράμματός του στην ιστοσελίδα του, αφαιρώντας συγκεκριμένα από το καλεντάρι το Australian Open.

Δείτε στο 24:15 τι είχε πει ο Στέφανος Τσιτσιπάς για το θέμα του εμβολιασμού στην αποκλειστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο SPORT24 και στον Βασίλη Σκουντή.

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ