VIRAL

Ο Τσιτσιπάς δεν αναγνώρισε τη Νικόλ Κίντμαν σε κουίζ γνώσεων και δήλωσε πως ξεχωρίζει τη Μάργκοτ Ρόμπι και τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Ο Τσιτσιπάς δεν αναγνώρισε τη Νικόλ Κίντμαν σε κουίζ γνώσεων και δήλωσε πως ξεχωρίζει τη Μάργκοτ Ρόμπι και τον Κωνσταντίνο Αργυρό
AP PHOTO/MARK BAKER

Λίγες ώρες μετά από την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Australian Open το κάλεσμα που έκανε στην Μάργκοτ Ρόμπι για να τον δει διά ζώσης, ο Στέφανος Τσιτσιπάς συμμετείχε σε τεστ γνώσεων για την Αυστραλία που περιελάμβανε και τη διάσημη ηθοποιό.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε για τέταρτη φορά στην καριέρα του (και τρίτη διαδοχική) στα ημιτελικά του Australian Open, επικρατώντας με 3-0 σετ του Γίρι Λεχέτσκα και το φινάλε του αγώνα βρήκε τον Έλληνα πρωταθλητή να μαγεύει εκ νέου το κοινό, κάνοντας αυτή τη φορά δημόσιο κάλεσμα στην Μάργκοτ Ρόμπι να βρεθεί στο κορτ σε αγώνα του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Ένας από τους λόγους που αγαπώ την Αυστραλία είναι πως είναι από εδώ η Μάργκοτ Ρόμπι και θα ήταν ωραίο να την δω στην κερκίδα", είπε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με την σταρ του Χόλιγουντ να περνάει λίγες ώρες αργότερα μπροστά από τα μάτια του.

Όχι αυτοπροσώπως αλλά μέσω... φωτογραφίας, με τον Έλληνα πρωταθλητή, που φιλοδοξεί να φτάσει μέχρι τον τελικό του Australian Open και να κατακτήσει το πρώτο Grand Slam στην καριέρα του, να βρίσκεται στο στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού Eurosport και να παίρνει μέρος σε quiz αποκλειστικά και μόνο για την χώρα που τον φιλοξενεί αυτή την περίοδο.

Το τεστ γνώσεων για τον Στέφανο χωρίστηκε σε τρία μέρη, με τον 24χρονο τενίστα να καλείται να δείξει στο πρώτο μέρος τις γνώσεις του στην γεωγραφία, τοποθετώντας σωστά ονόματα πόλεων στον χάρτη της χώρας, και στο δεύτερο να αναγνωρίσει γνωστούς/ες ηθοποιούς της χώρας, με το φινάλε να τον βρίσκει να δείχνει τι... σκαμπάζει από τοπικά εδέσματα.

Φυσικά, όλα τα λεφτά ήταν η προσπάθειά του να αναγνωρίσει διάσημα πρόσωπα της σόου μπιζ που έχουν καταγωγή από την Αυστραλία, με τον Τσιτσιπά να δυσκολεύεται να βρει τόσο την Νικόλ Κίντμαν όσο και τον Κρις Χέμσγουορθ αλλά να αναγνωρίζει σε χρόνο dt την Μάργκοτ Ρόμπι.

Δεν θα μπορούσε άλλωστε να γίνει διαφορετικά από τη στιγμή που είναι η αγαπημένη του Αυστραλή ηθοποιός, με την παρουσιάστρια Μπάρμπαρα Σκετ-Ιγκλ να τον "πειράζει", ρωτώντας τον αν θα ήθελε να δώσει ένα φιλί στη φωτογραφία με το πρόσωπό της.

Αγάπη σε μπάσκετ, χταπόδι, Αργυρό και Μάργκοτ Ρόμπι

Πέρα όμως από το κουίζ, η ιταλική έκδοση του Eurosport στο Twitter δημοσίευσε video με τον Στέφανο Τσιτσιπά να μιλάει για τον εαυτό του και πράγματα που του αρέσουν, με τον Έλληνα πρωταθλητή να αποκαλύπτει μεταξύ άλλων πως του αρέσει το μπάσκετ (εκτός από τένις) από αθλήματα και το χταπόδι από φαγητά, ενώ έχει ως αγαπημένο τραγουδιστή τον Κωνσταντίνο Αργυρό και αγαπημένη ηθοποιό την -ποια άλλη;- Μάργκοτ Ρόμπι.

Όσο για τον ιδανικό συνδυασμό όλων των παραπάνω; "Να έχω δείπνο τρώγωντας χταπόδι με την Μάργκοτ Ρόμπι στην Ελλάδα."

TAGS VIRAL ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ