ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Ο Τσιτσιπάς χειρουργήθηκε στον αγκώνα: "Ανυπομονώ για την Αυστραλία"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο κρεβάτι του νοσοκομείου μετά το χειρουργείο στον αγκώνα του
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο κρεβάτι του νοσοκομείου μετά το χειρουργείο στον αγκώνα του PRINT SCREEN FACEBOOK

Ο Στέφανος Τσιστιπάς υποβλήθηκε με επιτυχία σε επέμβαση στον δεξιό του αγκώνα, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου, όπου έστειλε το μήνυμά του ενόψει της συνέχειας.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, μετά τον τραυματισμό του στον αγκώνα, που του στέρησε τη συμμετοχή του στη συνέχεια των φετινών ΑΤΡ Finals. Συγκεκριμένα, ο 23χρονος Έλληνας (κόντρα στον Αντρέι Ρούμπλεφ) και πριν την 2η αγωνιστική των ομίλων αποσύρθηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο Έλληνας τενίστας δημοσίευσε την Πέμπτη (25/11) στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μία φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου, στέλνοντας το μήνυμά του και τονίζοντας πως η επέμβαση δεν θα τον σταματήσει, καθώς σε δύο εβδομάδες θα πάει στο Ντουμπάι για προετοιμασία.

"Τα πράγματα συχνά γίνονται πιο δύσκολα πριν γίνουν πιο εύκολα, αλλά με κάθε αγώνα έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε τη δική μας μοναδική ιστορία. Μερικές μέρες η ζωή έχει να κάνει με τα όνειρα, τις ελπίδες και τα οράματα για το μέλλον. Υπάρχουν επίσης, ημέρες όπου η ζωή είναι απλώς να βάζεις το ένα πόδι μπροστά από το άλλο και αυτό είναι επίσης εντάξει. Προς όλους τους οπαδούς, σας ευχαριστώ για τη συνεχή στήριξη και ενθάρρυνση. Επικεντρωθείτε σε ένα πιο υγιές και πιο ευτυχισμένο μέλλον. Επόμενη στάση, προετοιμασία στο Ντουμπάι σε δύο εβδομάδες από τώρα και μετά ανυπομονώ για την Αυστραλία", έγραψε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τενίστας.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ