ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: Αποσύρθηκε από το ATP Finals εξαιτίας του προβλήματος στον αγκώνα σύμφωνα με το SKY Italia

Ο Τσιτσιπάς απογοητευμένος από το ματς με τον Ποπίριν | 3 Νοεμβρίου 2021
Ο Τσιτσιπάς απογοητευμένος από το ματς με τον Ποπίριν | 3 Νοεμβρίου 2021 © 2021 THIBAULT CAMUS/AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο4 στον κόσμο) όπως μετέδωσε το SKY Italia αποσύρθηκε από τη συνέχεια του ATP Finas λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον αγκώνα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο4 στον κόσμο) δεν θα συνεχίσει την πορεία του στο ATP Finals και αποσύρθηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης όπως ανακοίνωσε το SKY Italia.

Ο λόγος, οι έντονες ενοχλήσεις στον αγκώνα του δεξιού χεριού που ήταν και η αφορμή να εγκαταλείψει την αναμέτρηση με τον Αλεξέι Ποπίριν πριν μερικές ημέρες (3/11) στο Paris Masters.

Ο Τσιτσιπάς δεν έδειξε να βρίσκεται στην καλύτερή του κατάσταση στην πρεμιέρα του στο ATP Finals, όπου γνώρισε την ήττα με 2-0 σετ από τον Αντρέι Ρούμπλεφ.

Η ιστοσελίδα της Ιταλίας μάλιστα είχε ως έκτακτη είδηση την απόφαση του Τσιτσιπά να αποσυρθεί από τη διοργάνωση.

Η είδηση του Sky Italia για τον Τσιτσιπά
Η είδηση του Sky Italia για τον Τσιτσιπά PRINT SCREEN

Την Τρίτη (16/11), ο Έλληνας πρωταθλητής ολοκλήρωσε πρόωρα την προπόνησή του στα βοηθητικά courts της Pala Alpitour και έτσι την Τετάρτη (17/11) αποφάσισε να βάλει τέλος στη σεζόν και να επικεντρωθεί στα δύο προβλήματα τραυματισμού που τον απασχόλησαν στο δεύτερο εξάμηνο, στον αγκώνα και στην πατούσα (σύνδρομο Morton).

Τη θέση του Έλληνα τενίστα στο δεύτερο όμιλο του ATP Finals θα πάρει ο δεύτερος αναπληρωματικός Κάμερον Νόρι ενώ θα πρέπει να θυμίσουμε ότι έχει ήδη αποσυρθεί από το τουρνουά και ο Ματέο Μπερετίνι με τον πρώτο αναπληρωματικό Γιάνικ Σϊνερ να παίρνει τη θέση του.

Ντέρμπι κορυφής στο day session

Νωρίτερα (15:00GR), οι δύο νικητές της πρεμιέρας, Νόβακ Τζόκοβιτς και Αντρέι Ρούμπλεφ, θα προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν από σήμερα την πρόκριση στα ημιτελικά της κορυφαίας διοργάνωσης, με τον Σέρβο πρωταθλητή να είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη.

Ο Νόλε προέρχεται από την κατάκτηση του Paris Masters, στο πρώτο τουρνουά μετά την απώλεια του ημερολογιακού Grand Slam στη Νέα Υόρκη και δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, παρά το μεγάλο διάλειμμα που ακολούθησε μετά το US Open.

Αν και τα τελευταία δύο χρόνια ο Ρούμπλεφ βρίσκεται στα κορυφαία βαθμολογικά στρώματα της ATP Rankings, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα αντιμετωπίσει τον κορυφαίο του κόσμου κι αυτό από μόνο του δίνει μια διαφορετική πνοή στην αναμέτρηση.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP FINALS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ