ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: "Δεν έχω αντιμετωπίσει αντίπαλο με τόσο ψηλά ποσοστά στο σερβίς"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο ATP Finals
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο ATP Finals PHOTO CREDITS: © 2021 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την ήττα του από τον Αντρέι Ρούμπλεφ για την 1η αγωνιστική του ATP Finals στάθηκε στο εξαιρετικό πρώτο σερβίς του αντιπάλου του ενώ σημείωσε πως ο ίδιος έκανε ότι μπορούσε για να πάρει το καλύτερο από την αναμέτρηση.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του ATP Finals στο Τορίνο γνώρισε την ήττα από τον Αντρέι Ρούμπλεφ με 2-0 σετ με τον αντίπαλο του Έλληνα τενίστα να είναι εκπληκτικός στο πρώτο σερβίς. Σε αυτό το γεγονός στάθηκε και ο Τσιτσιπάς στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV λέγοντας:

"Δεν μου έχει τύχει να έχω έναν αντίπαλο με τόσο ψηλά ποσοστά στο σερβίς. Νομίζω είχε ένα ψηλό ποσοστό άσων, ιδίως στο πρώτο σετ, μου φάνηκε περίεργο, δεν τον έχω συνηθίσει να είναι σε τόσο καλή φόρμα. Μου έδωσε λίγες ευκαιρίες να κάνω κάτι με το σερβίς τους. Υπήρχαν λεπτομέρειες στο σεβρίς μου που δεν λειτούργησαν και έβγαλαν σε μπρέικ δικό του".

Για το αν θεωρεί πως έκανε ότι μπορούσε:

"Προσπάθησα, δεν τα έβαλα κάτω, προσπαθούσα. Είχα ευκαιρίες αλλά σέρβιρε καλά ο Ρούμπλεφ και δεν μπόρεσα να πάρω κάτι. Δεν μου έκανε τη ζωή εύκολη, δεν υπάρχουν τύψεις όμως, δεν νομίζω ότι έκανα κάτι λάθος".

Για το αν είναι γρήγορη η επιφάνεια όπως είπε και ο Μεντβέντεφ:

"Είναι γρήγορο. Πρέπει ο καθένας να το αντιμετωπίσει με το δικό του τρόπο".

Λίγο νωρίτερα στη συνέντευξη Τύπου είχε πει μεταξύ άλλων: "Θα προσπαθήσω να παίξω καλύτερο τένις την επόμενη φορά" ενώ σχετικά με το ATP Finals και τον τρόπο διεξαγωγής του είχε δηλώσει:

"Ξέρω πως λειτουργεί το τουρνουά, είμαι αρκετά έμπειρος, έχω παίξει ήδη τρεις φορές. Πάντα είναι σαν να είναι η πρώτη μου γιατί μου αρέσει να παίζω εδώ. Είναι ένα φορμάτ στο οποίο δεν είναι συνηθισμένοι οι περισσότεροι τενίστες, μπορούν να παίξουν ρόλο και τα σετ που μπορείς να πάρεις. Μου αρέσει καθώς μπορώ να βελτιώνομαι από παιχνίδι σε παιχνίδι".

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP FINALS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ