ATP

Ο Μπούμπλικ σόκαρε τον Ζβέρεφ και πήρε τον τίτλο στο Μονπελιέ

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεβ κατά τη διάρκεια αγώνα με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο US Open | 10 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Αλεξάντερ Ζβέρεβ κατά τη διάρκεια αγώνα με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο US Open | 10 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 ELISE AMENDOLA/AP IMAGES

Για δεύτερη φορά σε ισάριθμες μεταξύ τους αναμετρήσεις ο Αλεξάντρ Μπούμπλικ επικράτησε του Σάσα Ζβέρεφ και κατέκτησε τον τίτλο στο Montpellier open.

O Νο35 στον κόσμο Αλεξάντρ Μπούμπλικ έκανε την έκπληξη και επικράτησε του Νο3 Σάσα Ζβέρεφ στον τελικό του Μονπελιέ (ATP 250) με 2-0 (6-4, 6-3) κατακτώντας τον πρώτο του τίτλο ATP.

O 24χρονος τενίστας από το Καζακστάν πραγματοποίησε έναν εξαιρετικό αγώνα και είχε όλες τις λύσεις, χωρίς πίεση απέναντι στον Γερμανό που ήταν το απόλυτο φαβορί για το τρόπαιο.

O Μπούμπλικ μπήκε δυνατά στο ματς και έκανε πρώτος break με τον Ζβέρεφ να το παίρνει αμέσως πίσω. Ο Γερμανός σέρβιρε καλύτερα, ωστόσο δεν μπόρεσε να πιέσει τον αντίπαλό του στα ράλι, έχοντας αρκετά αβίαστα λάθη με αποτέλεσμα να χάσει το σετ.

Τα πράγματα δεν άλλαξαν στο 2ο σετ όπου και οι δύο παίκτες ανέβασαν τα ποσοστά τους στα σερβίς, με τον Μπούμπλικ όμως να συνεχίζει να βρίσκει winners από παντού και να πιέζει τον αντίπαλό του όλο και περισσότερο στο 2ο σερβίς του. Με δύο εύκολα break ο Αλεξάντρ κατάφερε να κλείσει το ματς στα 2 σετ και να κατακτήσει το τρόπαιο.

Αυτή μάλιστα ήταν η 2η του νίκη απέναντι στον Ζβέρεφ σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Ο 24χρονος θα αγγίξει από τη Δευτέρα το top 30 ανεβαίνοντας στην 31η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

ΠΗΓΗ: Tennis24

TAGS ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ