VIRAL

Ναδάλ: Αυτό είναι το κότερο του Ισπανού που κόβει την ανάσα

Το κότερο του Ναδάλ
Το κότερο του Ναδάλ

Ο Ράφαελ Ναδάλ είναι από τους πιο πετυχημένους αθλητές παγκοσμίως και το πανάκριβο κότερο που διαθέτει και χρησιμοποιεί για τις βόλτες του, δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα λιγότερο παρά εντυπωσιακό, αφήνοντας όποιον το αντικρίζει με ανοιχτό το στόμα.

Το όνομά του φιγουράρει στο Νο27 στη λίστα του Forbes με τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές παγκοσμίως. Ο Ράφαελ Ναδάλ είναι λάτρης της πολυτέλειας, αυτής που σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Τρανό παράδειγμα το πανάκριβο κότερο που έχει αγοράσει για τις καλοκαιρινές του εξορμήσεις, όταν του το επιτρέπουν οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις στα κορτ.

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό, 24 μέτρων κότερο με δύο εσωλέμβιες μηχανές 1.200 ίππων η καθεμία που η αξία του φτάνει συνολικά τα 4,5 εκατομμύρια δολάρια και έχει κερδίσει το βραβείο "Best of the Best" από αμερικανικό περιοδικό που εξειδικεύεται σε πολυτελή προϊόντα. Διαθέτει ιδιωτικό σπα με τρεχούμενα νερά, εσωτερική πισίνα, ενώ το κυρίως ντεκ διαθέτει πολλούς χώρους χαλάρωσης και ψυχαγωγίας.

Το εσωτερικό από το κότερο του Ναδάλ
Το εσωτερικό από το κότερο του Ναδάλ

Η μεγάλη κρεβατοκάμαρα έχει παράθυρα που βλέπουν τη θάλασσα και διαθέτει μπάνιο με όλες τις ανέσεις. Φυσικά οι καμπίνες είναι αρκετές και πλήρως εξοπλισμένες και μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και 12 άτομα. Κουζίνα με όλα τα απαραίτητα, ευρύχωρο σαλόνι και ό,τι μπορεί να περιλαμβάνει ένα ακριβό διαμέρισμα είναι όλα διαθέσιμα στο yacht του Ράφαελ Ναδάλ.

Για τα θαλάσσια παιχνίδια και τις στιγμές χαλάρωσης του Ναδάλ το κότερο διαθέτει τζετ σκι, το οποίο ο Ισπανός αγαπά και απολαμβάνει να απολαμβάνει την ταχύτητα κατά τη διάρκεια των διακοπών του. Μάλιστα το κότερο του Ναδάλ φέρει και το λογότυπό του το οποίο ο Ισπανός δεν χάνει την ευκαιρία να προβάλλει.

TAGS VIRAL ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ