SPORTS & GOSSIP

Μπαντόσα: Θύμα φαλλοκρατικών προσβολών μετά τον αποκλεισμό του Τσιτσιπά από το Wimbledon

Η Πάουλα Μπαντόσα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μάρτα Κοστιούκ για τον 2ο γύρο του Wimbledon 2023, Λονδίνο | Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023
Η Πάουλα Μπαντόσα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μάρτα Κοστιούκ για τον 2ο γύρο του Wimbledon 2023, Λονδίνο | Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023 © 2023/ALBERTO PEZZALI/AP IMAGES

Η Πάουλα Μπαντόσα δέχθηκε πληθώρα φαλλοκρατικών προσβολών στο Instagram, εξαιτίας του αποκλεισμού του Τσιτσιπά από το Wimbledon μετά την ήττα του με 3-2 από τον Κρις Γιούμπανκς.

Η πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Wimbledon ολοκληρώθηκε στον τέταρτο γύρο, αφού ο Κρις Γιούμπανκς (Νο43) επικράτησε 3-2 σετ απέναντι στο Νο5 της Παγκόσμιας κατάταξης και προκρίθηκε στα προημιτελικά.

Η ήττα του Έλληνα τενίστα έχει πυροδοτήσει κύμα φαλλοκρατικών προσβολών προς την αγαπημένη του, Πάουλα Μπαντόσα, στα κοινωνικά δίκτυα. Η Ισπανίδα αθλήτρια ανήρτησε μία φωτογραφία της στο Istagram χθες (11/7) και ανέφερε χαρακτηριστικά στη λεζάντα: "Ένα πισωγύρισμα είναι απλά η προετοιμασία για μία καλύτερη επιστροφή"

Αυτή η φράση της, εξόργισε μεγάλο ποσοστό των ακολούθων της στο Instagram, οι οποίοι άρχισαν να σχολιάζουν κάτω από το ποστ της 25χρονης. "Έγραψε ο Στέφανος αυτή τη λεζάντα;", "Η καριέρα σου τελείωσε από τότε που ξεκίνησες με τον Στέφανο. Τόσο λυπηρό", "Σκέψου λιγότερο αυτόν τον μαλ...κα και σκέψου να παίξεις", ήταν μερικά από τα προσβλητικά σχόλια που δέχτηκε.

TAGS SPORTS & GOSSIP WIMBLEDON ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ