ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ

Μητέρα Νικ Κύργιου: "Είμαι χαρούμενη, ο Νικ απολαμβάνει πλέον τη ζωή"

Ο Νικ Κύργιος μετά από την αναμέτρηση με τον Μπράντον Νακασίμα στον τέταρτο γύρο του Wimbledon
Ο Νικ Κύργιος μετά από την αναμέτρηση με τον Μπράντον Νακασίμα © 2022 ALBERTO PEZZALI/ASSOCIATED PRESS

Η μητέρα του Νικ Κύργιου, Νορλάιλα, δεν μπορεί να ταξιδέψει στο Λονδίνο λόγω θεμάτων υγείας και σχολιάζοντας σε Μέσο της Αυστραλίας μίλησε για τον φιναλίστ του φετινού Wimbledon, κάνοντας λόγο πως ο γιος της πλέον απολαμβάνει τη ζωή, εκτιμάει πού βρίσκεται, ενώ κάποτε ήθελε μόνο να παίζει video games.

Ο Νικ Κύργιος βρίσκεται στον τελικό του Wimbledon στην παρθενική συμμετοχή του σε τελικό στο μονό ανδρών σε τελικό Grand Slam, αφού πριν λίγους μήνες κατέκτησε το διπλό στο Australian Open με τον Θανάση Κοκκινάκη. Η απόσυρση του Ράφα Ναδάλ λόγω θλάσης στους κοιλιακούς τον έστειλε άνευ αγώνα και εκεί θα περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Κάμερον Νόρι - Νόβακ Τζόκοβιτς (μετά τις 16:30 NOVASPORTS PRIME , LIVE από το SPORT24).

Ο Ελληνοαυστραλός είναι από τους τενίστες που απασχολούν όσοι λίγοι τον κόσμο τόσο την αγωνιστική του συμπεριφορά όσο και για τον χαρακτήρα εκτός αυτού. Στο παρελθόν είχε προχωρήσει σε μια κατάθεση ψυχής που είχε αναφερθεί στην περίοδο που έδινε μάχη με το τέρας της κατάθλιψης, ενώ σκεφτόταν να βάλεις τέλος στη ζωή του.

Μιλώντας σε εφημερίδα της Αυστραλίας, τη Sydney Morning Herald, η μητέρα του No40 της παγκόσμιας κατάταξης μίλησε για το πώς βιώνει ο γιός της το Wimbledon και τη ζωή του πλέον. Η Νορλάιλα Κύργιος, που δεν μπορεί να ταξιδέψει στο Λονδίνο λόγω θεμάτων υγείας νιώθει χαρούμενη όπως εξήγησε η ίδια βλέποντας τον γιό της να απολαμβάνει πλέον τη ζωή του μαζί με την κοπέλα του Κοστίν Χατζή , να συνειδητοποιεί πως κανένας δεν περιμένει τίποτα από τον ίδιο και είναι πλέον πραγματικά χαρούμενος και να εκτιμάει το πού βρίσκεται.

Η μητέρα του Νο40 της παγκόσμιας κατάταξης τόνισε πως βλέπει μια μεγάλη αλλαγή στον γιό της και στο Australian Open από την αρχή του έτους.

"Ήταν τόσο δύσκολο για εμάς το να τον κάνουμε να πράξει το οτιδήποτε. Ήταν χαρούμενος με το να κάθεται στο δωμάτιό του και να παίζει video games όλη την ώρα. Οι ώμοι του μπορεί να τον πονούσαν από τις πολλές ώρες που θα έπαιζε" υποστήριξε χαρακτηριστικά.

"Στο Πεκίνο θέλαμε να περπατήσει μαζί μας στο Σινικό Τείχος. Ποιος δεν θα ήθελε, σωστά; Αλλά ο Νικ δεν θα ερχόταν. Ήταν χαρούμενος να κάτσει στο δωμάτιό του αντί αυτού, αυτό ήταν που με ανησυχούσε" συνέχισε λέγοντας.

Η μητέρα του Νικ θυμήθηκε άλλο ένα περιστατικό. "Θυμάμαι στον Καναδά όταν του είπαμε να πάμε στους Καταρράκτες του Νιαγάρα. Δεν ήρθε ούτε εκεί. Συγκεκριμένα πήγα μόνη με το λεωφορείο της ξενάγησης. Ο Νικ δεν ήθελε να κάνει τέτοια πράγματα".

Η Νορλάιλα Κύργιος βλέποντας τη μεταστροφή του Νικ είναι και η ίδια χαρούμενη παρότι δεν μπορεί να ταξιδέψει στο Λονδίνο τονίζοντας χαρακτηριστικά πως "Τελικά απολαμβάνει πού βρίσκεται, αυτό είναι το καλύτερο πράγμα. Υπάρχει τόση μεγάλη διαφορά τώρα, το βλέπω στα stories του στο Instagram. Είναι ίσως η πρώτη φορά που πήγε στο Big Ben. Κάθε φορά που ήταν στο Λονδίνο, δεν πήγαινε πουθενά. Από το Australian Open φέτος, ξεκίνησε να κάνει ορισμένα πράγματα. Τώρα καταλαβαίνει ότι η ζωή δεν περιστρέφεται γύρω από το τένις. Κανείς δεν περιμένει να είναι έτσι. Πρέπει να απολαμβάνεις τη ζωή σου. Είμαι πολύ χαρούμενη που είναι τώρα."

TAGS ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ WIMBLEDON
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ