WIMBLEDON

Το πρόγραμμα της ημέρας στο Wimbledon: Τζόκοβιτς κόντρα σε Νόρι για μία θέση στον τελικό

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς σε πανηγυρικό στιγμιότυπο από αγώνα του στο Wimbledon | 5 Ιουλίου 2022
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς σε πανηγυρικό στιγμιότυπο από αγώνα του στο Wimbledon | 5 Ιουλίου 2022 @2022 ALASTAIR GRANT/AP IMAGES

Με τη μονομαχία του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Κάμερον Νόρι που θα κρίνει το ποιος θα είναι ο αντίπαλος του Νικ Κύργιου στον τελικό της Κυριακής, συνεχίζεται η δράση στο Wimbledon. Τηλεοπτικά ο αγώνας από το Novasports Prime.

Με έναν ανδρικό ημιτελικό στο πρόγραμμα της 12ης ημέρας αγώνων, στο Centre Court του All England Club, συνεχίζεται η δράση του φετινού Wimbledon Championships.

Μετά την απόσυρση του Ράφαελ Ναδάλ από τον αγώνα με τον Νικ Κύργιο, εξαιτίας του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει στους κοιλιακούς, την Παρασκευή (8/7, 15:30, Novasports Prime, LIVE από SPORT24) θα διεξαχθεί μόνο η αναμέτρηση του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Κάμερον Νόρι.

Οι δυο τους, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στις 15:30GR, με έπαθλο το τελευταίο εισιτήριο του τελικού. Όποιος τα καταφέρει, θα αντιμετωπίσει τον Νικ Κύργιο την Κυριακή (10/7), με φόντο τον τίτλο στο Λονδίνο.

Ο Τζόκοβιτς και ο Νόρι έχουν τεθεί αντιμέτωποι μια φορά στο παρελθόν, με τον Σέρβο υπερασπιστή του τίτλου, να κερδίζει πολύ άνετα (6-2, 6-1) τον επόμενο αντίπαλό του, στη φάση ομίλων των ATP Finals 2021.

Στον μεταξύ τους ημιτελικό στο Wimbledon, θα αγωνιστούν για 1η φορά στο γρασίδι ως αντίπαλοι, με τον Νο9 του ταμπλό, να αναμένεται να έχει μαζί του όλο το κοινό του κεντρικού court.

Ο Τζόκοβιτς, μετράει 26 συνεχόμενες νίκες στο Βρετανικό Major και έχει να ηττηθεί στο τουρνουά, από τον Ιούλιο του 2017. Θα μπορέσει ο Νόρι να πιάσει κορυφαία απόδοση και να φτάσει στην έκπληξη, ή ο Νο3 τενίστας του κόσμου, θα προκριθεί και θα φτάσει μια νίκη από το… 21ο.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (07/07):

Centre Court (Έναρξη πρώτου αγώνα στις 15:30GR)

1) Novak Djokovic [1] v. Cameron Norrie [9]

Πηγή: Tennis24.gr

TAGS WIMBLEDON ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ