AUSTRALIAN OPEN

Μεντβέντεφ: "Η σύζυγός μου ίσως να έσπασε την τηλεόραση"

Ο Μεντβέντεφ μετά από χαμένο πόντο κόντρα στην Ναδάλ στον τελικό του Australian Open
Ο Μεντβέντεφ μετά από χαμένο πόντο κόντρα στην Ναδάλ AP PHOTO/SIMON BAKER

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νικητή του Australian Open, Ράφα Ναδάλ, ενώ ευχαρίστησε τη σύζυγό του, που πιθανώς να έσπασε την τηλεόρασή της.

Ο Ράφα Ναδάλ ήταν ο νικητής του Australian Open επικρατώντας 3-2 του Ντάνιλ Μεντβέντεφ. Ο Ρώσος τενίστας μετά την ήττα τους στις δηλώσεις είπε τα καλύτερα για τον αντίπαλό του, ενώ ευχαρίστησε τη σύζυγό του, που πιθανώς να έσπασε την τηλεόραση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μεντβέντεφ

"Είναι δύσκολο να μιλήσω μετά από πέντε ώρες και τριάντα λεπτά. Θέλω να συγχαρώ τον Ράφα, ό,τι έκανες είναι απίστευτο. Προσπάθησα να παίξω, αλλά ήμουν κουρασμένος. Το επίπεδο ήταν υψηλό. Εσύ ανέβασες το επίπεδο μετά από δύο σετ, σκέφτηκα ότι θα κουραζόσουν. Είσαι ένας απίστευτος πρωταθλητής.

Θέλω να ευχαριστήσω το τιμ μου, που ήταν εδώ όλη την εβδομάδα. Ελπίζω ότι θα έρθουν περισσότερες νίκες. Θέλω να ευχαριστήσω τη σύζυγό μου, ίσως να έσπασε την τηλεόραση. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα. Την οικογένειά μου, αν βλέπετε ακόμη. Σας ευχαριστώ για την στήριξη, θα προσπαθήσω να είμαι καλύτερος".

TAGS AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ