ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ

Μεγάλη ημέρα: Πρεμιέρα για Φέντερερ στην Ντόχα

Ο Ρότζερ Φέντερερ σε φιλικό ματς κόντρα στον Ναδάλ στην Κέιπ Τάουν στις 7 Φεβρουαρίου του 2020.
Ο Ρότζερ Φέντερερ σε φιλικό ματς κόντρα στον Ναδάλ AP PHOTO/HALDEN KROG

Μετά από περίπου 13 μήνες εκτός δράσης, ο Ρότζερ Φέντερερ επιστρέφει στο ATP Tour, αντιμετωπίζοντας τον Ντάνιελ Έβανς για το 2ο γύρο του Qatar Open (17:00GR).

Μετά από περίπου 13 μήνες εκτός δράσης, ο Ρότζερ Φέντερερ επιστρέφει στο ATP Tour, αντιμετωπίζοντας τον Ντάνιελ Έβανς για το 2ο γύρο του Qatar Open (17:00GR). Ο 39χρονος Ελβετός, δεν έχει αγωνιστεί από την ήττα στα ημιτελικά του Australian Open 2020 (Τζόκοβιτς) καθώς ο τραυματισμός του στο δεξί γόνατο τον ανάγκασε να υποβληθεί σε διπλή χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Χωρίς να σκεφτεί καθόλου την πιθανότητα απόσυρσης, ο Φέντερερ έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να επιστρέψει στο αγαπημένο του τένις και αυτή η αγάπη του για το άθλημα θα δώσει την ευκαιρία στους εκατομμύρια θαυμαστές του, να τον παρακολουθήσουν ξανά σε επίσημο αγώνα στο tour.

Αυτή θα είναι η 4η αναμέτρηση του Φέντερερ με τον Έβανς και ο μαέστρος στοχεύει στην 4η νίκη του. Είναι η πρώτη φορά που θα συναντηθούν εκτός Grand Slam. Το Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης, έχει ρεκόρ 26-3 στην Ντόχα, με τρεις τίτλους (2005-06, 2011) και τελευταία συμμετοχή το 2012.

Από το σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει επίσης ο Καναδέζικος εμφύλιος Σαποβάλοφ-Πόσπισιλ, η αναμέτρηση του Τιμ με τον Καράτσεφ και ο αγώνας με τον οποίον ανοίγει η αυλαία της ημέρας Ρούμπλεφ-Γκασκέ (13:30GR).

Πηγή: Tennis24

TAGS ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ