ΤΕΝΙΣ

Μαθαίνει από τα λάθη της η Σερένα

Μαθαίνει από τα λάθη της η Σερένα

Φοβισμένη η Σερένα Γουίλιαμς μίλησε για πρώτη φορά για τον ιό που την κατέβαλε στο Γουίμπλεντον. Μετά τις διακοπές στην Κροατία είναι έτοιμη να υπερασπιστεί το Αμερικανικό Όπεν (videos).

" Δεν θέλω ποτέ να απογοητεύω τους ανθρώπους. Δεν θέλω να απογοητεύσω την αδερφή μου. Δεν θέλω να απογοητεύσω τους θαυμαστές μου. Σκεφτόμουν πως δεν έπρεπε να νιώθει κανένας απογοητευμένος μετά την ήττα μου στο μονό", δήλωσε η Σερένα Γουίλιαμς;

Τί έκανε λοιπόν; Πήγε να παίξει στο διπλό στο Γουίμπλεντον με τη Βένους και ο κόσμος φοβήθηκε για την υγεία της. Μόνο που είχε αρχίσει να νιώθει άσχημα στην υγεία της μ ετά τον αποκλεισμό της από την Αλιζέ Κορνέ.

Ο ιός την έριξε στο κρεβάτι για τρεις μέρες. Τρία χρόνια μετά τους θρόμβους στο αίμα και το αιμάτωμα που υπέστη η 33χρονη σύντομα τενίστρια η Σερένα έμαθε πλέον να μην παίζει με την υγεία της.

" Τώρα κατάλαβα πως αν νιώθω άσχημα, δεν πρέπει να μπαίνω στο γήπεδο", δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου, προσθέτοντας πως θα προχωρήσει σε σειρά εξετάσεων " για ασθένειες που υπάρχουν στην οικογένεια", εννοώντας το σύνδρομο Sjogren από το οποίο πάσχει η Βένους.

Η κάτοχος 17 Grand Slam τίτλων ακύρωσε τη συμμετοχή της σε τουρνουά στη Σουηδία και ακολούθησε τη συμβουλή του παρτενέρ της στην προπόνηση, Σάσα Μπαχίν και πήγε διακοπές στην Κροατία.

" Θα το αποκαλούσα διακοπές. Διασκεδάζεις στον ήλιο, αλλά κάνεις προπόνηση το πρωί". Στη συνέχεια μετέβη στο Τορόντο για να κάνει τα γυρίσματα μιας ταινίας όπου υποδύεται τον εαυτό της. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα υποκριτικής και έχει παίξει κάποιους μικρούς ρόλους σε σειρές.

Είναι αήττητη στο Στάνφορντ από το 2012, δεν υπερασπίστηκε πέρυσι τον τίτλο της, αλλά αισθάνεται " ήδη καλά. Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ".

Σύμφωνα με το Νο3 του ταμπλό, τη Γερμανίδα Ανγκελίκ Κέρμπερ "η Σερένα επέστρεψε. Την είδα να προπονείται το πρωί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ