ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ

Κύργιος: "Θα αποδείξω ότι κάνουν λάθος για μένα"

Ο Νικ Κύργιος στο Citi Open
Ο Νικ Κύργιος στο Citi Open © 2022 NICK WASS / AP IMAGE

Ο Νικ Κύργιος (Νο37) αναφέρθηκε στους επικριτές του, τονίζοντας ότι θέλει στο τέλος να τους αποδείξει ότι τον έχουν παρεξηγήσει και κάνουν λάθος για εκείνον.

Ο Νικ Κύργιος (Νο37) συνεχίζει ακάθεκτος την εκπληκτική του πορεία και στο Μόντρεαλ φτάνοντας στον προημιτελικό του ATP Masters 1000 του Καναδά, επικρατώντας του συμπατριώτη του Άλεξ ντε Μινόρ με 6-3, 6-4.

"Η αλήθεια είναι ότι ένιωθα αρκετά νευρικός σήμερα", είπε ο Κύργιος. "Προφανώς δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις ένα από τους καλύτερούς σου φίλους και συμπατριώτες σου. Θέλω να πω ότι ο Άλεξ εκπροσωπεύει την Αυστραλία τα τελευταία χρόνια.

Εκτέλεσα πολύ καλά το πλάνο μου. Θεωρώ ότι αν δεν έπαιζα με το σωστό τρόπο που μπορούσε να είναι ένα αρκετά επικίνδυνο παιχνίδι για μένα. Είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που αγωνίστηκα κόντρα σε ένα παίκτη που επιστρέφει εξαιρετικά".

Ο Κύργιος αναφέρθηκε και στους επικριτές του τονίζοντας ότι είναι αποφασισμένος να αποδείξει ότι κάνουν λάθος.

"Θέλω να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορώ να παίξω ακόμα πολύ καλό τένις. Εκτός από μένα το κάνω και για τους δικούς μου ανθρώπους που έχω γύρω μου. Το μόνο που χρειάζομαι είναι ηρεμία και να ξεκουράζομαι.

Αισθάνομαι ότι σε σύγκριση με άλλους παίκτες αντιμετωπίζω μεγάλη αρνητικότητα, με άσχημα άρθρα. Αν συνεχίζω να παίζω σε αυτό το ρυθμό θα αποδείξω στους ανθρώπους ότι κάνουν λάθος", είπε ο Νο37 του κόσμου.

"Έχω κερδίσει σχεδόν όλους όσους έχω αντιμετωπίσει. Ναι, ίσως δεν ήμουν τόσο συνεπής, όπως ήταν οι άλλοι παίκτες, αλλά εξακολουθώ να φτάσω σ’ αυτό το επίπεδο.

Η φόρμα είναι προσωρινή. Έχει τα πάνω και τα κάτω της. Αυτή τη στιγμή οι παίκτες δείχνουν νευρικοί απέναντί μου επειδή παίζω τόσο καλά. Αυτό πρέπει να το χρησιμοποιήσω προς όφελός μου".

Επόμένος αντίπαλος για τον Κύργιο θα είναι ο Χούμπερτ Χουρκάτς, με τον νικητή να εξασφαλίζει την πρόκριση στον ημιτελικό.

Πηγή: Tennis24

TAGS ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ