ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ

Κύργιος για τον Στίλερ: "Του λέω εγώ πώς να παίζει;"

Κύργιος για τον Στίλερ: "Του λέω εγώ πώς να παίζει;"

Με τον Νικ Κύργιο στο court και τον Μπεν Στίλερ στις κερκίδες, δεν θα μπορούσε να λείψει το θέαμα από την αναμέτρηση του Ράφα Ναδάλ με τον Ελληνοαυστραλό, ο οποίος την "είπε" στον Αμερικανό ηθοποιό.

Με τον Νικ Κύργιο στο court και τον Μπεν Στίλερ στις κερκίδες, δεν θα μπορούσε να λείψει το θέαμα από την αναμέτρηση του Ράφα Ναδάλ με τον Ελληνοαυστραλό για τα προημιτελικά του BNP Paribas Open.

Μάλιστα, σε ένα κρίσιμο σημείο στο 3ο σετ, οι δύο άνδρες φαίνεται πως αντάλλαξαν μερικές κουβέντες, με το κοινό να δείχνει να το απολαμβάνει.

Ο Μπεν Στίλερ, γνωστός θαυμαστής του Ράφα Ναδάλ, βρισκόταν ακριβώς πίσω από τη baseline, όπου σέρβιρε ο Κύργιος, οταν ο Αυστραλός άνοιξε διάλογο με έναν άλλον θεατή που βρισκόταν κοντά στον ηθοποιό.

“Παίζεις; Είσαι καλός στο τένις; Ακριβώς, τότε γιατί μιλάς;” είπε ο Κύργιος στον φίλαθλο και εκείνη την ώρα κάτι είπε ο Μπεν Στίλερ για να δώσει πληρωμένη απάντηση ο εκκεντρικός τενίστας, απευθυνόμενος... εμμέσως στον Αμερικανό κωμικό: “Του λέω εγώ πώς να παίζει σε ταινίες; Όχι”.

Πηγή: tennis24

TAGS ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ INDIAN WELLS ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ