ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ

Κύργιος: "Έπαιξα με τους 10 κορυφαίους τενίστες και τους έκανα να φαίνονται φυσιολογικοί"

Ο Νικ Κύργιος στο Wimbledon
Ο Νικ Κύργιος στο Wimbledon © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH / AP IMAGES

Ο Νικ Κύργιος είναι στους "16" του Wimbledon και μετά τη νίκη του κόντρα στον Φίλιπ Κραΐνοβιτς τόνισε πως έχει ανταγωνιστεί τους 10 κορυφαίους τενίστες στον κόσμο.

Η νέα καλή εμφάνιση του Νικ Κύργιου κόντρα στον Φίλιπ Κραΐνοβιτς, που του χάρισε την πρόκριση στον 3ο γύρο του Wimbledon, τον γέμισε με αυτοπεποίθηση.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Ελληνοαυστραλός τενίστας αναφέρθηκε στην επίδοσή του, υποστηρίζοντας πως έχει ανταγωνιστεί στα ίσια τους 10 κορυφαίους τενίστες στον κόσμο.

"Έπαιξα με τους 10 κορυφαίους τενίστες και τους έκανα να φαίνονται αρκετά φυσιολογικοί. Ξέρω αν νιώθω σίγουρος, μπορώ να τα πάω καλά όποτε θέλω. Αν το είχα συνειδητοποιήσει αυτό νωρίτερα στην καριέρα μου, ίσως να ήταν διαφορετική.

Το κλειδί είναι να κοιμάστε καλά για να βεβαιωθείτε ότι το σώμα σας είναι σε καλή κατάσταση. Ξέρω ότι αν σερβίρω και παίξω καλά, μπορώ να κερδίσω οποιονδήποτε. Πρέπει να συγκεντρωθώ στους πρώτους γύρους, να φροντίσω να το κάνω όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Ξέρω τι προσφέρω στο άθλημα. Είμαι ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στο τένις". Μάλιστα, ακριβώς μετά το φινάλε μίλησε στην κάμερα, τονίζοντας πως: "θέλω να υπενθυμίσω σε όλους ποσό καλός είμαι".

TAGS ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ WIMBLEDON ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ