AUSTRALIAN OPEN

Κύργιος: "Είναι καιρός να αλλάξει το τένις, καλύτερος στον κόσμο ο Μεντβέντεφ"

Ο Νικ Κύργιος πανηγυρίζει πόντου του σε αγώνα του Australian Open απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς
Ο Νικ Κύργιος πανηγυρίζει πόντου του σε αγώνα του Australian Open απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς Ⓒ 2017 MARK J. TERRILL/ASSOCIATED PRESS

O Κύργιος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μεντβέντεφ, χαρακτηρίζοντας τον ως τον καλύτερο παίκτη του κόσμου αυτή τη στιγμή, ενώ εξέφρασε την άποψή του για το ρόλο του έντονου κοινού στα ματς του τένις.

Ο Νικ Κύργιος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το Νο2 του κόσμου Ντανίλ Μεντβέντεφ, μετά το μεταξύ τους ματς, χαρακτηρίζοντας τον ως τον καλύτερο παίκτη του κόσμου αυτή τη στιγμή, ενώ εξέφρασε την άποψή του για το ρόλο του έντονου κοινού στα ματς του τένις.

“Νομίζω ότι αν ρωτούσες τον καθένα στο τουρ, όλοι θα τον ψήφιζαν (τον Μεντβέντεφ) ως τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο αυτή τη στιγμή”, δήλωσε ο Ελληνοαυστραλός μετά την ήττα του από τον Ρώσο με 3-1 και συνέχισε:

“Σε κανένα παιχνίδι δεν πέφτει το επίπεδό του. Ανεξάρτητα από το σκορ ή την πίεση που δέχεται, ποτέ δεν δείχνει αναστατωμένος. Έχει τόση πίστη στο παιχνίδι του. Ήταν πρώτος σε νίκες πέρυσι. Είναι τόσο σίγουρος τώρα. Πραγματικά χρησιμοποίησα όλα μου τα όπλα πάνω του”.

Ο Νικ στη συνέχεια της συνέντευξης Τύπου μίλησε για την ανάγκη που έχει το άθλημα από κοινό όπως αυτό του Australian Open.

“Νoμίζω ότι η ατμόσφαιρα ήταν υπέροχη. Νομίζω ότι ο κόσμος ήταν όπως θα έπρεπε να είναι σε ένα τέτοιο ματς. Το κοινό ήξερε ότι είχε μπροστά του τον πιο διασκεδαστικό παίκτη που έπαιζε στο δικό του Grand Slam στη Rod Laver Arena. Όλοι περιμέναμε ότι το κοινό θα είναι σε αυτή την κατάσταση”, δήλωσε ο Κύργιος και κατέληξε:

"Μπορώ να καταλάβω και ξέρω ότι είναι ένα πιο εκλεπτυσμένο άθλημα, αλλά είναι καιρός οι άνθρωποι να αγκαλιάσουν ένα είδος διαφορετικής ενέργειας στο τένις. Είναι τόσο απλό".

Πηγή: tennis24

TAGS AUSTRALIAN OPEN ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ