WIMBLEDON

Κοκκινάκης: "Σοβαρός διεκδικητής του Wimbledon ο Κύργιος"

Θανάσης Κοκκινάκης και Νικ Κύργιος το διασκεδάζουν ως ζευγάρι στο διπλό του Australian Open
Θανάσης Κοκκινάκης και Νικ Κύργιος το διασκεδάζουν ως ζευγάρι στο διπλό του Australian Open AP PHOTO/SIMON BAKER

Ο πολύ καλός φίλος του Νικ Κύργιου αλλά και συμπαίκτης του στα διπλά, Θανάσης Κοκκινάκης, αποκάλυψε πως θεωρεί ότι ο Ελληνοαυστραλός έχει σοβαρές πιθανότητες να κερδίσει το φετινό Wimbledon.

Ο Νικ Κύργιος βρίσκεται σε άψογη φόρμα έχοντας κερδίσει τα 7 από τα 9 ματς που έδωσε στο χορτάρι φέτος, ενώ έφτασε στα ημιτελικά σε Στουτγκάρδη και Χάλε, πριν αποσυρθεί από τη Μαγιόρκα με πρόβλημα στους κοιλιακούς.

Ο πολύ καλός φίλος, αλλά και συμπαίκτης του στα διπλά (με πρόσφατο τον θρίαμβο σε Australian Open), Θανάσης Κοκκινάκης, αποκάλυψε πως θεωρεί ότι ο Ελληνοαυστραλός έχει σοβαρές πιθανότητες να κερδίσει το φετινό Wimbledon.

"Είναι ένας σοβαρός υποψήφιος για τον τίτλο. Φαίνεται καταπληκτικός. Μοιάζει σαν να είναι απόλυτα αφοσιωμένος. Έριξα μια ματιά στην κλήρωσή του και μου άρεσε πολύ για αυτόν. Προφανώς, τα Slam είναι σκληρά, αλλά με το παιχνίδι του και το πόσο άνετος είναι στο χορτάρι και με το πόσους αγώνες έχει παίξει, νομίζω ότι μπορεί σίγουρα να κάνει μεγάλη πορεία εδώ. Είμαι αρκετά σίγουρος για αυτό.

Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες εκεί έξω, ειδικά όταν τα ματς είναι στα πέντε set. Πολλά πράγματα που μπορούν να συμβούν σε πέντε set. Είναι δύσκολο να κερδίζεις σε straight sets και το πιο δύσκολο πράγμα είναι να δίνεις συνεχόμενους αγώνες. Αλλά το κλειδί για αυτόν είναι αν μπορεί να το παίξει αρκετά άνετα, ειδικά στους πρώτους γύρους, νομίζω ότι αυτό θα τον βοηθήσει για τη συνέχεια".

Ο Κύργιος θα αντιμετωπίσει τον Βρετανό Πολ Τζαμπ στον 1ο γύρο του Wimbledon την Τρίτη 28/6.

Πηγή: Tennis24

TAGS WIMBLEDON ATP ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ