ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: Με Κένιν στα προημιτελικά του WTA 500 στο Αμπού Ντάμπι

Η Σοφία Κένιν αγωνιζόμενη
Η Σοφία Κένιν αγωνιζόμενη AP PHOTO/MICHEL EULER

Η Σοφία Κένιν πέρασε τα πάνδεινα κόντρα στην Γιούλια Πουτίνστεβα, σώζοντας και match point της αντιπάλου αλλά θα είναι τελικά η αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη (11/1) στα προημιτελικά του WTA 500 στο Άμπου Ντάμπι.

Νέα σπουδαία πρόκληση περιμένει την Μαρία Σάκκαρη στο Άμπου Ντάμπι την Δευτέρα (11/1).

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια που κάνει τρομερή πορεία μέχρι στιγμής στο ντεμπούτο της στο 2021, θα αγωνιστεί κόντρα στο Νο1 του ταμπλό και Νο4 τενίστρια στον κόσμο, Σοφία Κένιν, για τα προημιτελικά του Άμπου Ντάμπι μετά την "απόδραση" της Αμερικανίδας από τον 3ο γύρο της διοργάνωσης.

Η Κένιν βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο όταν η Πουτίντσεβα σέρβιρε για το ματς στο 6-5 του όπου χρειάστηκε να σώσει match point της αντιπάλου πριν πραγματοποιήσει μια σπουδαία ανατροπή, 3-6, 7-6(5), 6-4.

Παρά τη νίκη, η Αμερικανίδα δεν έπεισε σε μεγάλο κομμάτι του ματς με την απόδοσή της καθώς έκανε αρκετά λάθη ενώ, παρότι βρισκόμαστε μόλις στο πρώτο τουρνουά της σεζόν, δαπάνησε σχεδόν 3 ώρες στο κορτ κόντρα στην Πουτίντσεβα, οπότε ίσως τα πόδια της να είναι "βαριά" στην αναμέτρηση της Δευτέρας κόντρα στην Σάκκαρη.

Οι δυο τους έχουν αναμετρηθεί δύο φορές στο παρελθόν, και οι δύο το 2018 σε Grand Slam (Wimbledon και US Open) με την Αμερικανίδα να κερδίζει και τις δύο φορές με 2-1 σετ.

Οι προημιτελικοί στο Άμπου Ντάμπι:

Σάκκαρη-Κένιν

Σαμπαλένκα-Ριμπάκινα

Κόστιουκ-Σορίμπες Τόρμο

Κουντερμέτοβα- Σβιτολίνα ή Αλεξάντροβα

ABU DHABI OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+2h)

Πηγή: Tennis24

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ INDIAN WELLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ