INDIAN WELLS

Indian Wells: Τρομερός Νόρι ισοπέδωσε τον Σβάρτσμαν και προκρίθηκε στα ημιτελικά

Ο Κάμερον Νόρι πανηγυρίζει κατά τη διάρκεια του Indian Wells
Ο Κάμερον Νόρι πανηγυρίζει κατά τη διάρκεια του Indian Wells 2021 MARK J. TERRILL / AP PHOTO

Ο Κάμερον Νόρι πραγματοποίησε μία ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση, επικράτησε 2-0 σετ του Σβάρτσμαν και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Indian Wells.

Στα ημιτελικά του Indian Wells έκλεισε τη θέση του ο Κάμερον Νόρι ο οποίος επικράτησε 2-0 (6-0, 6-2) σετ του Σβάρτσμαν μετά εξαιρετική εμφάνιση.

Ο Βρετανός τα έκανε σχεδόν όλα τέλεια και κατάφερε να φέρει το ματς εκεί ακριβώς που ήθελε. Στο πρώτο σετ ήταν αψεγάδιαστος και ισοπέδωσε τον Αργεντινό με 6-0.

Στο δεύτερο σετ είχαμε μεγαλύτερη μάχη. Ο Σβάρτσμαν απάντησε άμεσα στο πρώτο break του Νόρι, όμως ο Βρετανός απάντησε ξανά με το ίδιο νόμισμα και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του για να ξεφύγει με 4-2 και στη συνέχεια να φτάσει στην κατάκτηση του σετ και της νίκης με 6-2.

Πλέον, ο Νόρι περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στον ημιτελικό από το νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στον Ντιμίτροφ και τον Χούρκατζ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ερχόμενη Δευτέρα θα τον βρει πιο ψηλά από ποτέ στην παγκόσμια κατάταξη. Με αυτή τη νίκη του ο Βρετανός θα μπει σίγουρα στην πρώτη εικοσάδα και μένει να δούμε μέχρι που θα φτάσει.

TAGS INDIAN WELLS ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ