MIAMI OPEN

Miami Open: Ο Σίνερ "γκρέμισε" από το Νο1 τον Αλκαράθ, επιστρέφει στην κορυφή ο Τζόκοβιτς

Ο Κάρλος Αλκαράθ κατά τη διάρκεια του U.S. Open
Ο Κάρλος Αλκαράθ κατά τη διάρκεια του U.S. Open 2022 AP PHOTO/MARY ALTAFFER

Ο Κάρλος Αλκαράθ έπεσε από την κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, καθώς αποκλείστηκε από τον τελικό του Miami Open. Ο 19χρονος Ισπανός τενίστας ηττήθηκε με 6-7(4), 6-4, 6-2 από τον 21χρονο Ιταλό, Γιανίκ Σίνερ

Ο Κάρλος Αλκαράθ έπεσε από την κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, καθώς αποκλείστηκε από τον τελικό του Miami Open. Ο 19χρονος Ισπανός τενίστας ηττήθηκε με 6-7(4), 6-4, 6-2 από τον 21χρονο Ιταλό, Γιανίκ Σίνερ. Από την Δευτέρα (3/4) επιστρέφει στο Νο1 ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Σίνερ θ' αντιμετωπίσει στον τελικό τον Ρώσο, Ντανιίλ Μεντβέντεφ, ο οποίος στον έτερο ημιτελικό επικράτησε με 7-6(5), 3-6, 6-3 του συμπατριώτη του, Κάρεν Χατσάνοφ, που θυμίζουμε ότι είχε αφήσει εκτός στον 4ο γύρο τον Στέφανο Τσιτσιπά.

"Δεν σκέφτομαι που έχασα την πρώτη θέση και την ευκαιρία για το Sunshine Double. Φυσικά είναι κρίμα, αλλά θεωρώ ότι θα έχω πολλά χρόνια για να προσπαθήσω να το κάνω. Αισθάνομαι κάτι διαφορετικό με το κοινό όταν αντιμετωπίζω τον Σίνερ.

Σκέφτομαι ότι όλος ο κόσμος θα παρακολουθεί αυτή την αναμέτρηση επειδή είναι πραγματικά όμορφο να τη βλέπεις", τόνισε μεταξύ άλλων ο Αλκαράθ.

TAGS MIAMI OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ