INDIAN WELLS

Indian Wells: Με φόντο την 8αδα

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ κατά τη διάρκεια αγώνα του στο Laver Cup | 25 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ κατά τη διάρκεια αγώνα του στο Laver Cup | 25 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 ELISE AMENDOLA/AP IMAGES

Με όλους τους αγώνες για τη φάση των "16" του BNP Paribas Open, συνεχίζεται σήμερα (13/10) το κορυφαίο Masters στην Καλιφόρνια και οι αγώνες αναμένονται συναρπαστικοί και αμφίρροποι.

Με όλους τους αγώνες για τη φάση των "16" του BNP Paribas Open, συνεχίζεται σήμερα (13/10) το κορυφαίο Masters στην Καλιφόρνια και οι αγώνες αναμένονται συναρπαστικοί και αμφίρροποι.

Δυνατά τεστ για τα μεγάλα φαβορί, καθώς ο Ντανίλ Μεντβέντεφ αντιμετωπίζει τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς κλείνει το πρόγραμμα της Τετάρτης στο Stadium 2 με τον Άλεξ ντε Μινόρ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, χρειάστηκε να ανατρέψει το προβάδισμα του Φάμπιο Φονίνι για να ξεπεράσει με 2-1 σετ το εμπόδιο του Ιταλού και τα ξημερώματα της Πέμπτης (04:00, COSMOTE SPORT 6HD) θα αντιμετωπίσει τον 22χρονο Αυστραλό, Νο27 της παγκόσμιας κατάταξης.

Πρόκειται για την 6η αναμέτρηση των δύο αντίζηλων, με τον Τσιτσιπά να μετράει 5 νίκες σε ισάριθμα ραντεβού με τον ταχύτατο Αυστραλό. Ο νικητής της αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Χατσάνοφ-Μπασιλασβίλι στην 8αδα.

Στο ξεκίνημα της ημέρας (22:30), το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο και πρόσφατος πρωταθλητής στο US Open, Ντανίλ Μεντβέντεφ, αντιμετωπίζει τον πάντα επικίνδυνο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ με στόχο την 20η νίκη του στα τελευταία 21 παιχνίδια που έχει δώσει στο tour.

Ο Ρώσος προηγείται 3-1 στις νίκες του Ντιμιτρόφ, με τον Βούλγαρο να έχει πετύχει τη μοναδική του νίκη στο πρώτο μεταξύ τους ματς, στο ATP Finals 2017 όταν έφτασε και στον τίτλο.

Σπουδαίο ματς αναμένεται να παρακολουθήσουμε και στη νυχτερινή αναμέτρηση (05:30) ανάμεσα στους φορμαρισμένους Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Γκάελ Μονφίς.

Στις γυναίκες θα πραγματοποιηθούν οι δύο πρώτοι προημιτελικοί: Αζαρένκα-Πέγκουλα (01:00) και Οσταπένκο-Ρότζερς (04:00).

Πηγή: Tennis24

TAGS INDIAN WELLS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ