ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Η θρυλική Μπίλι Τζιν Κινγκ αποθέωσε τη Σάκκαρη: "Συγχαρητήρια στην πρώτη Ελληνίδα τενίστρια που πέρασε στο WTA Finals"

Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στα ημιτελικά του Ostrava Open
Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στα ημιτελικά του Ostrava Open AP PHOTO/JOHN MINCHILLO

Η θρυλική Αμερικανίδα τενίστρια, Μπίλι Τζιν Κινγ, συνεχάρη μέσω social media τη Μαρία Σάκκαρη για τη σπουδαία πρόκριση που πέτυχε για πρώτη φορά στην καριέρα της στο WTA Finals

Η Μαρία Σάκκαρη το μεσημέρι της Πέμπτης (21/10) έγραψε ιστορία, αφού εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους τελικούς της WTA στη Γουαδαλαχάρα για πρώτη φορά στην καριέρα της. Πρόκειται για την πρώτη Ελληνίδα που καταφέρνει να προκριθεί στα τελικά της διοργάνωσης, με τη θρυλική Μπίλι Τζιν Κινγκ να αποθεώνει την Ελληνίδα πρωταθλήτρια μέσα από τα social media.

"Συγχαρητήρια στη Μαρία Σάκκαρη, την πρώτη Ελληνίδα τενίστρια που έχει περάσει ποτέ στο WTA Finals", έγραψε στο insta story της η κορυφαία τενίστρια όλων των εποχών.

Το insta story της Μπίλι τζιν Κινγκ που αποθέωσε τη Μαρία Σάκκαρη για την πρόκριση στο WTA Finals
Το insta story της Μπίλι τζιν Κινγκ που αποθέωσε τη Μαρία Σάκκαρη για την πρόκριση στο WTA Finals INSTAGRAM: BILLIEJEANKING


Το WTA Finals θα διεξαχθεί στη Γουαδαλαχάρα από τις 10 έως τις 17 Νοεμβρίου και αγωνίζονται οι οκτώ κορυφαίες αθλήτριες της χρονιάς. Πέρα από τη Σάκκαρη στο WTA Finals έχουν προκριθεί και οι Άσλεϊ Μπάρτι, Αρίνα Σαμπαλένκα, Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα, Καρολίνα Πλίσκοβα.

Η θρυλική τενίστρια από την Αμερική, πέρα από τις αγωνιστικές της επιτυχίες, όπου κατά τη διάρκεια της καριέρας της κατέκτησε 129 τίτλους, μεταξύ των οποίων και 12 Grand Slam στο μονό, ήταν από τις πρώτες αθλήτριες που αγωνίστηκαν για τα δικαιώματα των γυναικών στον αθλητισμό και θεωρείται μιας από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες σε παγκόσμιο επίπεδο.

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WTA FINALS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ