ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Η σπόντα του Ζβέρεφ για τον Τσιτσιπά: "Θα βοηθούσε αν δεν έπρεπε να φτάσει στο φεγγάρι για να πάει τουαλέτα"

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ και ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο πλαίσιο αγώνα τους για το Roland Garros | 11 Ιουνίου 2021
Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ και ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο πλαίσιο αγώνα τους για το Roland Garros | 11 Ιουνίου 2021 @2021 MICHEL EULER/AP IMAGES

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ δεν έχει και την καλύτερη σχέση με τον Στέφανο Τσιτσιπά και το επιβεβαίωσε μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα του στο US Open, με τον Γερμανό να αφιερώνει μια άτοπη σπόντα στη συνέντευξη Τύπου για τον Έλληνα πρωταθλητή.

Ο Ζβέρεφ ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι είναι το μεγάλο φαβορί, με βάση τη φόρμα του τους τελευταίους μήνες και αφού απέδωσε τον χαρακτηρισμό του φαβορί για το US Open στον Νόβακ Τζόκοβιτς, αναφέρθηκε και στους άλλους τενίστες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη Νέα Υόρκη.

Ανάμεσά τους ήταν και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, εφόσον δεν παίρνει toilet breaks όπως με χιούμορ τόνισε ο Ζβέρεφ.

"Όταν ένας τενίστας έχει κατακτήσει τα τρία πρώτα Grand Slam της σεζόν, είναι το μεγάλο φαβορί και για το τέταρτο. Είναι το μεγάλο φαβορί αλλά υπάρχουν πολλοί που είναι διψασμένοι. Ο Ντανίλ είναι σε πολύ καλή φόρμα.

Θα βοηθούσε αν ο Στέφανος δεν χρειαζόταν να φτάσει μέχρι το φεγγάρι για να φτάσει στην τουαλέτα. (γέλια)" είπε χαρακτηριστικά το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης.

"Κι εγώ, παίζω πολύ καλά. Κέρδισα δύο τουρνουά και έχω ένα σερί 12 νικών. Ελπίζω να συνεχίσω στο ίδιο ρυθμό και να παίξω ακόμα καλύτερα γιατί για να κερδίσεις εδώ τον Νόβακ, είναι δύσκολη αποστολή".

Υπενθυμίζεται πως τα συγκεκριμένα λόγια του Ζβέρεφ με αποδέκτη τον Τσιτσιπά έρχονται μόλις μία ημέρα αφότου ο Άντι Μάρεϊ ειρωνεύτηκε τον Στέφανο Τσιτσιπά σε ανάρτηση του στο Twitter, για τον χρόνο που έμεινε στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του αγώνα τους στον πρώτο γύρο του US Open.

Πηγή: Tennis24

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ US OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ