ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Ειρωνεία Μάρεϊ για Τσιτσιπά: "Του παίρνει διπλάσιο χρόνο να πάει στην τουαλέτα απ' όσο ο Τζεφ Μπέζος να πάει στο διάστημα"

Ο Άντι Μάρεϊ
Ο Άντι Μάρεϊ © 2021 SETH WENIG/AP IMAGES

Ο Άντι Μάρεϊ ειρωνεύτηκε τον Στέφανο Τσιτσιπά σε ανάρτηση του στο Twitter, για τον χρόνο που έμεινε στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του αγώνα τους στον πρώτο γύρο του US Open.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε τον Άντι Μάρεϊ με 3-2 σετ στον πρώτο γύρο του US Open, ωστόσο ο Αυστραλός τενίστας ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος με τις διακοπές που έκανε ο Έλληνας τενίστας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ο Μάρεϊ με ένα ειρωνικό tweet ανέφερε ότι ο Τσιτσιπάς χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να πάει στην τουαλέτα, απ' όσο ο Τζεφ Μπέζος στο διάστημα.

Νωρίτερα ο Μάρεϊ στις δηλώσεις του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι έχασε τον σεβασμό του προς το πρόσωπο του Έλληνα πρωταθλητή, με τον Τσιτσιπά να απαντάει ότι θέλει να συζητήσουν κατ' ιδίαν για να λύσουν το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.

Συγκεκριμένα ανέφερε στο Twitter: "Γεγονός της ημέρας. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χρειάζεται διπλάσιο χρόνο να πάει στην τουαλέτα, απ' όσο ο Τζεφ Μπέζος να πάει στο διάστημα. Ενδιαφέρον".

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ US OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ