ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς για Μάρεϊ: "Αν χρειάζεται να μου πει κάτι, θα τα πούμε οι δυο μας "

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην αναμέτρηση με τον Άντι Μάρεϊ στο US Open
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην αναμέτρηση με τον Άντι Μάρεϊ στο US Open © 2021 SETH WENIG / AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απάντησε στις δηλώσεις του Άντι Μάρεϊ, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι έχασε τον σεβασμό προς το πρόσωπο του Έλληνα τενίστα, λέγοντάς ότι θα επικοινωνήσει κατ' ιδίαν μαζί του, προκειμένου να τα βρουν οι δυο τους.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απάντησε στις δηλώσεις του Άντι Μάρεϊ, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι έχασε το σεβασμό του προς το πρόσωπο του Έλληνα τενίστα, λόγω των συχνών διακοπών που έκανε στη μεταξύ τους αναμέτρηση για τον πρώτο γύρο του US Open.

O Έλληνας τενίστας τόνισε ότι αισθάνεται καλά με τον εαυτό του από τη στιγμή που δεν παραβιάζει τους κανόνες της ATP, ενώ ανέφερε ότι θα έχει μια κατ' ιδίαν επικοινωνία μαζί του για να λύσουν το ζήτημα.

Η απάντηση του Τσιτσιπά στον Μάρεϊ ήταν η εξής: "Αν χρειάζεται να μου πει κάτι, θα τα πούμε οι δυο μας για να μου δώσει να καταλάβω τι έκανα λάθος. Δεν νομίζω ότι πήγα ενάντια στους κανόνες. Έπαιξα σύμφωνα με τους κανονισμούς.

Θα μιλήσουμε για να το ξεκαθαρίσουμε. Δεν ξέρω πως νιώθει ο αντίπαλός μου όταν είμαστε εκεί έξω. Δεν είναι η δουλειά μου αυτό. Όσο παίζω με τους κανόνες και ακολουθώ αυτά που λέει η ATP, τα υπόλοιπα είναι μια χαρά. Δεν έχω τίποτα εναντίον του. Απολύτως τίποτα".

Πηγή: Tennis24

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ US OPEN ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ