VIRAL

Η πλάκα του Κύργιου στον σεκιούριτι που τρέλανε όλο το γήπεδο

Ο Νικ Κύργιος και η πλάκα στον σεκιούριτι πριν τον τελικό του Australian Open
Ο Νικ Κύργιος και η πλάκα στον σεκιούριτι πριν τον τελικό του Australian Open PRINT SCREEN TWITTER

Ο Νικ Κύργιος συνηθίζει να κάνει πλάκα και να προκαλεί πολλές φορές με τις δηλώσεις και τη συμπεριφορά του και αυτό έκανε πριν την έναρξη του τελικού του Australian Open στο διπλό των ανδρών, με τη φάρσα του στον σεκιούριτι να γίνεται viral στο διαδίκτυο.

Ο Νικ Κύργιος δεν χάνει ποτέ την όρεξη για χιούμορ και πειράγματα. Πριν στεφθούν μάλιστα, πρωταθλητές με τον Θανάση Κοκκινάκη στο ταμπλό του διπλού στο φετινό Australian Open, ο Ελληνοαυστραλός αποφάσισε να διοχετεύσει το άγχος του σε μία φάρσα που είχε αποδέκτη έναν από τους σεκιούριτι του γηπέδου.

Είναι γνωστό πως εκτός από εξαιρετικός τενίστας ο Κύργιος, παράλληλα είναι και ένας ιδιόρρυθμος χαρακτήρας, που του αρέσει να διασκεδάζει τους άλλους, παρότι πολλές φορές ωστόσο, έχει κατακριθεί για τη συμπεριφορά και τις ιδιαίτερες φάρσες του.

Ο "τυχερός" του Σαββάτου (29/1) ήταν ένας από τους φύλακες που βρίσκονταν στο κορτ. Συγκεκριμένα, προτού αρχίσει ο μεγάλος τελικός ανάμεσα στο ελληνοαυστραλιανό δίδυμο και τους Έμντεν και Πουρσέλ, ο 26χρονος πλησίασε έναν σεκιούριτι, πήρε ένα μπουκάλι νερό, το πέρασε κάτω από τα πόδια του, πιέζοντάς το για να πεταχτεί.

Η κίνηση που έκανε ο Ελληνοαυστραλός παραπέμπει σε μία πολύ συγκεκριμένη πράξη, με το video που δείχνει τη φάρσα να γίνεται viral στα social media.

TAGS VIRAL ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ