ΤΕΝΙΣ

Η Κόντα αποσύρθηκε από το τένις

Ο Τζοάνα Κόντα στο Australian Open
Ο Τζοάνα Κόντα στο Australian Open 2021 HAMISH BLAIR / AP PHOTO

Με μια ανακοίνωση στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media η Γιοχάνα Κόντα έδωσε τέλος στην επαγγελματική της καριέρα.

Με μια ανακοίνωση στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media η Γιοχάνα Κόντα έδωσε τέλος στην επαγγελματική της καριέρα, αναφέροντας ότι αποσύρεται από το τένις σε ηλικία 30 ετών!

“Ευγνώμων! Αυτή είναι η λέξη που έχω χρησιμοποιήσει περισσότερο από κάθε άλλη κατά τη διάρκεια της καριέρας μου. Η καριέρας ως παίκτρια έφτασε στο τέλος της και είμαι απίστευτα ευγνώμων.

Όλα από την πλευρά μου έδειχναν ότι δεν είμαι φτιαγμένη γι’ αυτό το επάγγελμα. Ωστόσο, στάθηκα τυχερή γιατί ήρθαν στη ζωή μου άνθρωποι που με επηρέασαν με τρόπους που ήταν πάνω και από το τένις.

Είμαι απίστευτα ευγνώμων σε αυτούς τους ανθρώπους. Μέσα από τη δική μου ανθεκτικότητα και μέσω την καθοδήγηση των ανθρώπων που ήταν δίπλα μου κατάφερα να ζήσω τα όνειρα μου, κατάφερα να γίνω αυτό που ήθελα και έλεγα ως παιδί.

Πόσο απίστευτα τυχερό θεωρώ τον εαυτό μου...

Πόσο ευγνώμων είμαι”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Βρετανίδα.

Η Κόντα αποσύρεται από την ενεργό δράση έχοντας κατακτήσει 4 τίτλους, έχοντας συμμετάσχει στην ημιτελική φάση σε Australian Open (2016), Roland Garros (2019) και Wimbledon (2017), ενώ τον Ιούλιο του 2017 έφτασε στο Νο4 του κόσμου.

Πηγή: tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ