ΤΕΝΙΣ

H ψεύτρα Βένους Γουίλιαμς

H ψεύτρα Βένους Γουίλιαμς
New Image

Η διάσημη τενίστρια ψευδόρκησε στο δικαστήριο, καταθέτοντας ότι δεν έχει επαγγελματική σχέση με τον πατέρα της.

Η 25χρονη Αμερικανίδα είπε για μία ακόμη φορά ψέματα, καταθέτοντας ότι ο πατέρας της δεν έχει επαγγελματική σχέση με την ίδια και τη μικρότερη αδερφή της Σερένα (η οποία επίσης θα καταθέσει), απλά εκτελεί χρέη προπονητή.

" Ο πατέρας μου ήταν ο προπονητής μου. Ο πατέρας μου είναι ο πατέρας μου. Ο πατέρας μου με υπερασπίζεται σε όλη μου τη ζωή, αλλά δεν είναι ο μάνατζερ μου", είπε η Γουίλιαμς με μελοδραματικό τρόπο.

Δύο παραγωγοί έχουν πάει στα δικαστήρια την οικογένεια Γουίλιαμς επειδή αρνήθηκαν να προχωρήσουν μία ήδη υπογεγραμμένη συμφωνία για μία αναβίωση της "μάχης των φύλων", όπου οι δύο διάσημες τενίστριες θα αντιμετώπιζαν άνδρες παίκτες.

Στα χαρτιά υπάρχει η υπογραφή του Ρίτσαρντ Γουίλιαμς με τον ίδιο να αρνείται ότι ενεργούσε ως μάνατζερ, προσθέτοντας ότι είχε ζητήσει από τους δύο παραγωγούς να μιλήσουν με την εταιρεία μάνατζμεντ των δύο παικτριών, την IMG.

Βέβαια το γνωρίζουν και οι πέτρες, ότι ο Ρίτσαρντ Γουίλιαμς είναι το Α και το Ω για τις δύο κόρες του και έχει στήσει εταιρείες, όπου εκμεταλεύεται τα χρήματα και την απήχηση που έχουν τα παιδιά του στο κοινό.

Η Βένους πάντως κατέληξε ότι αποφασίζει η ίδια για τον εαυτό της, αν και παραδέχθηκε ότι μεταξύ 1999 και 2001 πλήρωσε 1.6 εκατομμύρια δολλάρια μισθό στον πατέρα της για να την προπονήσει!









ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ