ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ

Φερέρο: "Θα σπάσει η κυριαρχία των Big3 το 2021"

Ο Χουάν Κάρλος Φερέρο σε βράβευση στο ATP Finals
Ο Χουάν Κάρλος Φερέρο σε βράβευση στο ATP Finals AP PHOTO/SANG TAN

Ο Χουάν Κάρλος Φερέρο δεν υποτιμά την ποιότητα και τη δίψα που έχουν ακόμα οι Big3 ώστε να κερδίσουν τους μεγαλύτερους τίτλους στο άθλημα του τένις, ωστόσο, πιστεύει ότι το 2021 θα είναι η χρονιά που η κυριαρχία των Φέντερερ, Ναδάλ, Τζόκοβιτς θα αμφισβητηθεί όσο ποτέ.

Ανήκε στις αμέσως προηγούμενη γενιά πριν την κυριαρχία των Big3 την οποία όμως δεν απέφυγε να...ζήσει προς το τελευταίο κομμάτι της καριέρας του!

Ο 40χρονος πια, Χουάν Κάρλος Φερέρο έχει οικοδομήσει μια σπουδαία ακαδημία με το μεγαλύτερο επίτευγμα της να είναι η ανάδειξη και η τρομερή βελτίωση του next big thing του ισπανικού τένις, του 17χρονου Κάρλος Αλκαράζ!

Ο Φερέρο μίλησε για τους Big3 και το τι μπορεί να γίνει στους μεγάλους τίτλους το 2021 και βλέπει την μετάβαση προς καινούριους πρωταθλητές να είναι πιο έτοιμη από ποτέ.

"Ο Τζόκοβιτς και ο Ναδάλ μας έδειξαν φέτος ότι έχουν ακόμα το σώμα, το τένις και την ψυχή να κερδίσουν μεγάλους τίτλους. Δεν θα είναι έκπληξη για μένα αν κερδίσουν και άλλα Slams αλλά νομίζω ότι υπάρχουν πια και άλλα φαβορί πέραν αυτών των δύο. Ο Τιμ είναι ο πιο σημαντικός σε αυτή την κατηγορία

Δεν τρομάζουν όσο πριν οι μεγάλοι του τένις. Ο Τιμ, ο Τσιτσιπάς και ο Ζβέρεφ μπορούν πια να τους κερδίσουν παντού" , πρόσθεσε.

Μίλησε για το μεγάλο του "καμάρι" που είναι φυσικά ο Αλκαράζ για τον οποίο προβλέπει είσοδο στο Τοπ50 το 2021.

"Ο Κάρλος συνδυάζει άριστα τη ζωή εντός και εκτός τένις. Έχει μεγάλη ισορροπία για την ηλικία του. Φυσικά, έχει περιθώρια για πολύ μεγάλη βελτίωση ακόμα αλλά θεωρώ ότι μέσα στο 2021, το Τοπ50 είναι εφικτός στόχος για αυτόν".

TAGS ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ