ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ

Φέντερερ: "Θα είμαι και του χρόνου στο Laver Cup από άλλο πόστο, σας ευχαριστώ για όλα"

Ο Ρότζερ Φέντερερ
Ο Ρότζερ Φέντερερ PRINT SCREEN

Ο Ρότζερ Φέντερερ στις δηλώσεις του στο court αμέσως μετά τη νίκη του Τιάφο επί του Τσιτσιπά ανέφερε ότι θα είναι "παρών" και στο επόμενο Laver Cup, αλλά από άλλο πόστο.

Ο Φέντερερ έβαλε τέλος στην καριέρα του στο διπλό της πρώτης μέρας, έχοντας στο πλάι του τον Ράφαελ Ναδάλ, σε μια άκρως συγκινητική στιγμή για τον ίδιο, τον Ισπανό άλλοτε αντίπαλό του και όλο τον κόσμο του τένις.

Ο Ελβετός τενίστας μίλησε στο court αμέσως μετά τη νίκη του Τιάφο επί του Τσιτσιπά και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι θα δώσει το "παρών" στο Laver Cup της νέας χρονιάς, αλλά θα το κάνει από άλλο πόστο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ρότζερ Φέντερερ στο court: "Δεν περίμενα θα μιλήσω. Συγχαρητήρια στην Team World, απίστευτη ανατροπή. Μπήκαμε με μεγάλη αυτοπεποίθηση, αλλά σου αξίζουν συγχαρητήρια. Να το γιορτάσετε καλά εύχομαι.

Η ομάδα μου το απόλαυσε, αλλά κάποιες στιγμές είχαμε έντονα συναισθήματα. Πέρασα υπέροχα και σας ευχαριστώ. Μπιόρν σε αγαπώ. Ελπιζω να είμαστε κοντά και του χρόνου. Θα είμαι κοντά και στις δύο ομάδες από διαφορετική θέση του χρόνου. Η παρουσία σου στο Laver σημαίνει πολλά για μένα. Σας ευχαριστώ όλους, θα τα πούμε στο Βανκούβερ του χρόνου".

TAGS ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ LAVER CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ